Ledsen för bilden

Jag har nu i efterhand insett att jag inte kan publicera bilder utan att fråga om lov. Vet inte hur jag ska kunna ta mitt senaste beslut till försvar men jag ska be om att ni läsare inte använder denna bild till andra saker än vad den är menad för i alla fall.

 

Sorry älgen.


Har du fått informationen att det är dig jag saknar?

Planen är enkel.


Yummy

De här måste vara ett skämt. Får bli lite grillat med öl på star ikväll tror jag.

Underbart

Har redan tröttnat på denna otroligt smakrika morgon-middag-kvälls snack. Te som smakar o luktar som en gammal fimp. Frukt med denna otroligt aromatiska karaktär för att inte glömma dess fantastiska tuggmotstånd och detta vatten, som Svenskar betalar otroliga summor för att de eeeee så gott. Kan ju inte säga att de har fel. Ja menar de e ju vatten. H2O med tillsatt syre, O. Ska erkänna att jag efter gårdagens start har fuskat 2 gånger men vem ska man anklaga. Jag hade en bra anledning. Besökte en närliggande bildemontering med enbart tofflor o då slutar det som om man springer runt barfota på Joar. Vilket jag aldrig har gjort, ett flertal tillfällen. ;)


Ny dag med nya tag (kanske)

Allt som skulle göras i går o lite till står på dagens meny.

 

Att inget vettigt blev gjort, däribland Måndagsklubben, är nog inte helt oundvikligt när ens magus starta uppror. Förvånad att mötena inte blir av om jag inte medverkar. Vi är tillräckligt många o har reserver att sätta in. Nåja. Lilla S strök sina planer o kom hit efter första halvlek i jaga-rund-boll-på-gräs-sporten. Sött med lite sällskap när man har en tom kista o något försvagad kropp. Misstänkte att det kunde finnas en baktanke med detta besök o fick det bekräftat vid hennes ankomst. Ny lista med nya regler. Man behöver inte vara hjärnkirurg för att förstå att mycket av mitt gourmetkylskåp inte passar in i min hälsa men att denna mini-Skipper skulle döma ut nittiofem procent av dess innehåll... Vad säger man.

 

 

Jag har ju tidigare i år lagt av med laster som snus, cigg, kaffe o dragit ner på näst intill all starksprit men att ta bort detta. Jag älskar att laga o bjuda på mat. Känna smakerna gifta sig med ett lagom kylt merlot. Min skalle flyter iväg med tankar på vad jag skulle kunna tillreda med det jag har hemma. Jag ärt gjord för mat. Jag slutar inte fast jag är medveten om att jag har ett problem. Kan vara så att hon har rätt men jag vägrar att lyssna o handla efter en plan som en ung liten tös har lagt upp. Tror att min kropp lider av någon form av bulimia men kan nog inte styrka det fullt ut för det finns några kilon för mycket för d.

 

Dax för tvätta, städa m.m Har även en rolig lunchgäst med min fd arbetskamrat som även han har tagit tag i saken o sagt upp sig nu. Kul.


Måndag

Vad kan det nu innebära att denna som till många anser vara den mest bittra dagen på veckan gör mig glad. Jo det vankas Måndagsklubb. Ska Gabi dyka upp och om hon gör det är de för sista gången? Kommer sötnosen till kassör ha lyckats lösa den finansiella biten med myggmedel under mötet? Massor av spännande frågor som ingen kommer ihåg om vi har besvarat. Kommer d tas upp igen?? Hur som så skall jag formulera fram en kallelse till kvällen nu!


Putt 2

För att jag inte kan vara caddie åt polarens golf den 3/7 Öl, nöje o fest med avslut med blå tåget ner till Hamnfestivalen. Missar detta med lagom stor anledning.


Fantasi är farligt

Gränsen ÄR hårfin till realism/naturalism och utan vardaglig närvaro kan den lätt ta över. Inte för att jag tror närvaron kan fungera som ett botemedel till drömmaren men det är enkelt att inse att fantasin bara skapas om verkligheten kommer en för nära. Jag som konstnär skall inte klanka ner på fantasin o dess bevingade turer utan bara vara otroligt lycklig som har fått denna kunskap o gåva men frågan kvarstår.

 

Kan verkligheten skapa frånvaro av just verkligheten?


Lite bilder från igår

 

Har inte lusten att formulera mig när jag e på dåligt humör så det kommer bara lite bilder nu o lite senare så blir det power off o isolering från omvärlden.

 

 

 

 


Putt

Ser inte ut o bli någon resa ner till Malmö idag. Såg min chans att fira Midsommar med L. Får planera resan med egen maskin om d ska bli av.

Orka jobba

D e ju fint väder. Varför sitter jag inne med en fantasiöl i huvudet bara. Dax att dra ner på stan. D e ju grillkväll i klubblokalen. Smygpremmis på Terassen m.m
Ses

Star med öl

Istället för att ta en vända till Stockholm för att fynda ett mixerbord blev jag tvingad, näst intill fasthållen med våld, enbart för några ynka öl på Star. *suckar* Var dock mättad innan med en halvstor fralla med skagen på nybildad gågata med sol. Efter några kalla och beundrande av okänd brors nyinhandlade Xperia dök även resten av Måndagsklubben upp. Prat o skratt med bedårande lookalike av Meja tog ut oss en del men kände att det var fel med deras mat o plats när solen började sticka samtidigt som myggen.

 

På menyn: Baconrullade rostas med svenska färskheter o krämig smörsås.

 

Anledning: Kika på deras meny o inser att jag kan laga bättre, färskare o mat för tre med samma pengar som en av deras rätter kostar.

 

Att ICA Snobbköp kan leverera är väl inte förvånande men Det blir så djävvvla gött helt enkelt med färsk potatis, sparris, rädisor, ruccola.... Ohhhh denna parmesane från elis ostbutik. Skulle kunna ställa mig i köket nu för att göra samma vända igen. *dräglar*

 

Sockret has left the building för att jobba o det kanske är dax för mig med

*KJAM*

 


Bilder från mötet


Våran underbara kassörska
Några gäster som närvarade under första halvan av mötet
Ordförande Okänd Bror
Som vanligt blev det inte så mycket vettigt sagt men att vi lyckades komma med ett namnförslag till Linda var ändå en mycket imponerande bedrift. Linda o Dynan var dock frånvarande från själva mötet men telekontakt skall inte underskattas. ;)

Dax för Måndagsklubben igen

Väntar in dagens medlemmar för ännu ett spännande möte. Bör dyka upp snart o sen bär det av mot klubblokalen Star. Känner att jag personligen behöver att ta upp frågan om Lindas smeknamn. Det passar henne inte med tanke på att hon inte har ett. En annan punkt som känns aktuell är om det ska vara tillåtet med myggmedel under mötena.

 

Nåja. Nu ska vi samlas o förbereda inför mötet hemma hos mig o sen kommer d nog bilder, kloka ölkommentarer m.m som vanligt.

 

*PÖSS*


Syster Yster

BTW

Improvisation?

Går inte så bra nu. Kikar in på ett gammalt verk som jag borde ha gjort klart för länge sedan. Vad händer. Sneglar på texten medan basrytmen dunkar svagt i bakgrunden. Fantiserar bort till gamla goda tider o är helt inne i balladernas värld. Utan att ana något har jag vandrat från pop till shaggynostalgi med "Angel". Orsaken att jag var tvungen köra 395 mil i centrum denna sommar det blev en plåga.

 

 

 

Hon var, är o kommer att förbli


Brukar inte sno men

åååh jag e helt kääär

 

E kanske inte vad jag brukar skriva så det kändes bättre att sno det från någon annan. Är inte mina ord då på något vis.

En bedårande lunch på en solig kajplats till lite brandmän o Vikingarna var en bra Lördagsstart. Tyvärr körde jag så alkoholfritt för en av oss. Rosé o wirre som fördrinkar på dagen som la grunden för en heltrevlig uteservering på "Måndagsklubblokalen" Star. Med alla i gänget samlade o rätter som kycklingmacka (160.-), korv med bröd (170.-)  blev även denna eftermiddag slutligen helt ok. Sköljde givetvis ner tugget med rödpipa. Kvällen var dock ung ovi (smygreklam NOKIA) knöt ihop oss med en granne till mig gemensamt med hemfärd. Mer wirre o nöje. Utgång o hemfärd till 4 på morgonen. Sömn nja...  18:00 till nyss dårå.

 

helt kääär i detta liv


17/6 07:00 Gäsp

 

08:30

 

 

09:30

 

 

13:50

 

 

17:30

 

 

22:30 Krog

 

02:30 Säng

 

 

 


Hästar som drar för lite

Det var inte allt för länge sedan jag var en fysiskt 40-timmars arbetare med den traditionella inrutade vardagen och oundvikliga trötta Fredagen. Vad som har hänt?

 

Ja, efter flertal månader av personliga möten med många ur mitt ”gamla” liv o flertal nya spännande individer kan jag ändå inte riktigt få kläm på helheten. Det oroar mig lite. Många hävdar att jag har förändrats mycket och då menar jag inte bara fysiskt.

Förändringar är bra sägs det och att ha blivit en mycket mer folkkär, förstående och utåtriktad person kan väl inte skada. Kanske inte andra i alla fall men mig då? Jag tror att det kan vara mer skadligt än till nytta om ärligheten skall fram. Missförstå mig rätt nu. Allt runtomkring mig flyter så smidigt o jag har inga motgångar i mitt liv. De är inte bra. Det har pågått ett tag nu o det driver mig till konstigt beteende. Jag vet för jag har lagt detta pussel flertal gånger tidigare i mitt liv.

 

"Det handlar inte om hjälpa utan att avreagera mitt överskott av mansdrift"


Jag behöver motgångar, problem att lösa lr kanske ett gymkort för att hålla min kropp sysselsatt o lugn. Får jag inte det riktar jag min medfödda drift mot andra. Söker andra o nästan frossar av glädje inombords när man finnes till. Det handlar inte om hjälpa utan att avreagera mitt överskott av mansdrift. Tror nog bara att det finns ett sätt att stilla den typ av manlig person jag onekligen är. Skaffa familj. En fru med kanske två knåddar, en villa som ständigt behöver kärlek och omvårdnad. Ett liv som kan ge en känsla av omöjlighet. Vetskapen om att det tar aldrig slut. En fru som ger kärlek i flertal former där av en stor favorit skulle vara verbal.

 

Jag är en man med behov och är sårbar utan.


Ska jag skriva om gårdagen?

Jag känner inte för det pga flera anledningar.

  • Jag följde inte min vilja utan min plan.
  • Jag tvekade. JAG. *suck*
  • Sista sträckan gav mig för mycket betänketid.

 

Kan inte svara på om det kommer att sippra ut info efter att skiten har fått bearbetats någonstans innanför kraniet men glad e jag att jag inte åkte hem efter hemkomst till lilla byn. Gårdagens kläder stinker nu enbart rök efter krogen o resten är ett minne.


Jo så att de

Känner att jag måste hitta en rostig plåtbit att slipa på så att jag fjollar av mig mina känslor.
bbl med mera bilder från den lilla trippen.

Tum lr cm?

Om man som person ser en annan individ attraherande bör man väl ta saken till en nivå som kanske kan ge en något mer. Har jag fel lr? Finns ju personer till allt. Att se hur andra faller för inget o blir 1 med varandra kan ju bara skapa känslor som... Åhhhh  "guuu va gulligt" mfl idiotiska uttryck som jag inte kan komma på just nu.

 

Jag e nog mer en mekanisk person, ingen romantiker.  Inget fel att bjuda på en lagad tre:a med gott vin men... Att se hennes ansiktsdrag, hur hennes leende kommer vid en varm kommentar och att minnas detta ansikte ger mycket mer än den kalla romantik en middag kan ge. Borde kanske inte skriva så här men jag faller för skönhet och skönhet för mig är varje millimeter hon rör sig.


Jag vill ge något liknande till någon jag älskar

Sitter o stirrar på en plyfabit. Den e otroligt varm trots att den enbart håller rumstemperatur. Vänder denna lilla träbit i handen o ser med litet leende hur mallen har ritas med blyerts på baksida. Vilket arbete denna person har lagt ner på att forma detta lilla konstverk. Sågmärken som drar en ofrivilligt tillbaka till sin första träslöjd. Dofterna som skapades när man envist försökte brännmärka detta bångstyriga o levande material. Älskar denna gåva o tror inte att den kommer att ersättas. Någonsin.

 

Mitt e mellan Micke

 

 

 

 

 

Thx!


Måndagsklubbens första möte 24/5 -10

Denna kväll var fin men lite väl mycket mygg efter nio. Klubblokalen stängde tidigt. 22. Så vi fick ta de sista punkterna i protokollet hemma hos mig.
Ordföraren med bebismössa o öl i kroppen
Ett annat tillfälle i klubben.
Tobbe som törstsläckande suppleant.

Visste inte

Att jag följer modet. Kikade runt lite efter lite vardagskläder o allt jag kunde hitta var i princip randigt på bredden. Kanske inte lika välkänt faktum för oss killar men man ser fetare ut med ränderna på det hållet. Kanske inte så illa då att jag har lagt på mig tio pannor xtra. Menar jag måste undermedvetet var modemedveten.

 

 


Man klickar på skapa o sen är det bara att skriva

Att denna värld av minnen o processorer kan skapa en så förvirrad plats. Fick mig en pratstund med en tjej idag som givit mig glada men även mindre humorfyllda kvällar att minnas och fundera på de senaste 7 åren. Kan inte ge någon skulden med tanke på att det inte är någons fel. Fel är ett ord som inte ens passar in i sammanhanget men lika lätt dyker upp i ämnet. Som om det inte skulle räcka så ser jag det som en bra idé att träffa henne. Beslutet var enkelt och kom innan jag hörde hennes röst igen. Varför?

 

Kan jag inte svara på... Förvirrad


Boooooooooooooookat

Nu bär det av. Laddar kameran. Packar handbagaget. F*U*C*K! Behöver man pass för inrikes numera??? Inte för att jag någonsin har flugit inrikes men med dagens säkerhet. Jag ser inte ut som tallis lr???  MVH Micke Al Qaida P:son

 

Min bror o jag innan vi rakade oss för tre år sen.


Oki

Nu börjar klockan bli dax att få reda på om det är i morgon jag flyger lr inte. Det kan ju omöjligt vara för mycket att begära. Lr? Visst jag kanske inte har ett liv i vissa ögon men seriöst. Jag har en del möten var av ett e imorgon igen. Vore kul att kunna meddela henne lite innan om det blir av lr inte. Men d e ju jag det.

 

Annars då?


Klart att resan blir av

 

 

....o vilken tid men inte vilken dag tydligen. Nåja. Jag ska ut i Sverige o köra bil o flyga lite.


10:42

Malmö tur o retur???

Sitter i min godhet o skriver lite menlösa saker på ett papper för att enbart lura mitt inre om att produktiva lilla ja e framme. Ser med ett av dagens första smile, ännu en gång får ja chansen att göra något annat. Hämta bil i Malmö. 

ROADTRIP!!!!!!

Fan va nice att få komma ut ett tag från denna djävulska idétorka som hägrar i mitt boende. Ser möjligheter att kanske ge en vän "enkramolunch"-paket i Jönköping. Ja ja menar dig Linda. Lr kanske pricka in en trevlig Onsdagskväll i Malmö... Åhhh Åhhh Åhhh Jag vet. Ullis. Min Faster Ullis i Helsingborg. Kramogram utövaren nr 1. Möjligheterna. Ser möjligheterna. *GLAAAAAA Kanske kan boka så att jag kan få träffa båda mina favvo-flickor...


09:05

4,6 km var tanken. Närmare två kom jag upp i med flertal stop. Känner att allt festande har satt sitt. Lungorna fungerar inte som d skall. Syresätter inte kroppen som jag vill. Hjärtat går snabbt över från vilopuls till dunka-dunka och till sist ett svagt flimmer. Det enda som tycks ha klarat dagens mål var nog benen. Nåja. Nya tag på torsdag o kanske nya sträckor utan vila. Fan, sitter o hostar som om jag har rökt i tio år, snusat i femton o druckit i tjugo... Ja just d ja. Det har jag ju..... *SUCK*

 

Hmmm De e fint väder idag så nu ska jag nog vila o fira med något kallt på balkongen innan duschen o arbetet


Kl 07:39

Bör göra som min arbetslivsutvecklare Helena säger. Lr bör jag lyssna på vad arbetsförmedlingen yttrade sig om igår??? Kanske bara ta o följa min egna väg o surfa på andras stödvågor.....  Sitter med en bunt papper framför mig o den tycks inte minska för varje möte jag beger mig till. Sneglar lite lätt o får tankarna att falla på mig själv o mitt lyxliv senaste halvåret. Menar att stadigt knata från 84 kg till nuvarande 97 är inget jag känner mig stolt över.

 

Fick mig en tankeställare när jag blev väckt av våran alldeles egna Måndagsklubb klockan 01:35. Har suttit i den styrelsen ett tag nu o mötena haglar in så länge det e fint väder på Star i Enköping (Klubblokalen ).  Sekreteraren Sofie hade en oroväckande åkomma som jag tror kallas för fyllehicka. Hörde den eka lätt när de tre ledamoten närmade sig min dörr. Självklart släppte jag inte in dem. Inte ens Sofie. öhhhhh.... Tankeställare var d ja.... (Fuck D känns som allt annat än arbeta går hem idag) Ska inte sitta här mer nu. Ska ut o testa om man kan löpa bort 15kg utan att stanna en gång. Kommer att dö innan men kan vara värt.

 

FÖRE:

Fan va go o rund jag har blivit ;)


Lördags menyn

400 grams lammfärsburgare på grekiskt vis. Max kanske kan skapa en burgare som går att äta men att knata hungrig från bordet går inte om jag får chansen att tillreda lite mat.
O självklart gjordes en svagare variant till så kallade barn menyn.

Galen musiker.

  • Diskat
  • Tvättat
  • Bloggat
  • Jobbat lite

 

Vad ska man nu hitta på??? Varför inte ta itu med resten av sysslorna som stränga om en gura. Stämma resten. Fixa lite nya kläder o jaga kritiker till helgen m.m


Fullt med folk i soliga Uppsala


Lycklig jägare

S***n va bra man kan må med lite nordman i öronen o ett självförtroende på topp. Nu ska juicen pressas ur vinnarfabriken till sista droppen. Ser inga hinder för stora enbart som roande utmaningar. Ska nu söka efter en tös som skall ge min första kund en kvinnlig röst till ett reklamuppdrag.

 

 

Går du att hyra o kan du yla?


Hade en bra dag

Jag som inte skulle göra något nyttigt alls idag fick helt plötsligt massa jobb. Får väl se fram emot motattacken senare å hoppas på någe sjukt o kul

Min lilla magnetiska komihåg lapp

...har efter senaste besöket av tösabiten fått en liten ny funktion och eftersom jag har så grymt mycket att göra idag tänkte jag vara just det som punkt ett på hennes lista säger. (Jag tror att det ska föreställa någon form av förhållningslista i mitt egna hem.)

 

  • Att vara snäll
  • Att alltid fråga förts, speciellt om det är någon tjej som är inblandad (asg)
  • Att ge bort en bil
  • En punkt som jag inte kommer publicera innan jag vet vad den betyder (arabiska)

 

Så nu kommer vi till vilka "regler" jag kommer att följa. Att vara snäll är lätt för jag e född sådan så jag la ner lite tid i hemmet till ikväll när hon kommer hit. Tog lite bilder åsså så ni kan få njuta lite. PÖSS Punkt två har jag nog läst tusen gånger nu o kan ändå inte riktigt förstå den så den hoppar jag just nu. En bil ska hon få. Sant! Så snäll e jag faktiskt. Ska skriva över en bil som e färdig för skroten på henne. Mohahaha lr.... Nja jag vet hur besviken hon kommer att vara när hon står där med nyckeln i handen till en bil som inte rullat på 2-3 år. Kan inte vara så hämndlysten bara för att hon skriver regler i mitt hem.

 

Nåja. Njut av lite bilder som hon kommer att beskåda senare ikväll

 

 

 

 


Fin helg

Mycket trevlig helg o framför allt mycket lugn. Avslutade som en förhoppningsfylld man som tog GS förlusten med sorg. Ringde över tröstsällskap i kvinnligt format o delade segerskumpa med bister min. Tror inte jag ska kika på sport. Tar allt lite för personligt o efter allt gap på nationaldagen, somnade jag med korsdrag, o har varit sjuk efter det.
NICE

Full fart

Ska bli egen företagare. Om allt flyter som det ska med andra ord. Tusenen saker som ska klaffa o det känns som jag har lyckats ordna tre. Bolla lite idéer på Star igår o fick med mig en jollrande bror med bebismössa o en tjej hem på efterkaka. Kan inte påstå att det blev så många kloka ord senare på vintetran o småtimmarna men men

 

Nya tag på min officiellt första arbetslösa dag på över 5 år. Hade nattligt besök (nej d var inte min bror) som väckte en sovande björn som jag senare släpade med mig till ams i byn. Efter en djup diskussion, som jag mer o mer förvandlade till småflirtande med den otroligt söta handläggaren, lyckades hon inse att denna person som hon hade framför sig inte var där enbart på grund av arbetslöshet. Fick en bunt papper som hemläxa istället vilket var lika bäst. Jag hörde henne men lyssnade inte på vad hon sa. ;)

 

Lugnat ner mig med lite bil-el resten av dagen för att dra till ett rickigt avslut med studenter o skummpa... Lr kanske inte. Vet inte hur kvällen kommer attt sluta men vädret e ju på topp o jag med så....

 

PÖSS

 


Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0