Varm marinerad kräftstjärtsmacka med rucco...

Varm marinerad kräftstjärtsmacka med ruccola. Fungera som mellanmål


ÄLSKA

Nu har jag varit i farten igen. Känns så bra att vara frisk och när solen skiner kan jag inte motstå att promenera. Tog sin lilla tid men kombinerade det med ett läkarbesök som bara gav positiva nyheter. Nu kan jag festa ett tag till.
Hehe

One vecka till då...

Efter en timmes promenad och ett otroligt hälsande på alla jag mötte har jag äntligen fått min rygg befriad från värken. En persons kropp är inte byggd för att ligga sjuk så länge. Jag vet att jag inte skall gnälla för det finns äldre som tillbringar resten av deras pluttiga p-liv i sängen. Skönt att komma ut helt enkelt. Pengar i fickan nu och redo för lite läkar-snack imorgon bitti. Avslutade förra veckan med att störa grannarna (igår natt) och tro mig, det var ljuvlig sång men inte av dess slag som ni kanske kommer att tänka på i första hand….

Fuck va jag e bra


Dagens rätt

Stillahavs-Torsk med ägg och persiljesås. Serverad med kokt potatis och ärtor. Aldrig meckat ihop det tidigare och för en person som hatar kokt potatis (jag) så var det faktist djäkligt gott. Bjöd även Lilla My på det men hon ligger sjuk och känner ingen smak så det var lite av en meningslös kritiker. Gårdagens pasta med ost och skinksås gav lite högre betyg av henne doch.

Min kära USB

Det måste vara en av mina billigaste men mest genialiska investeringar jag har gjort. Min kära USB-kopp-värmare. Kan hålla kaffet varmt hur länge som helst.

Startat ny sida

Hon är helt klart värd en egen sida på facebook och omtyckt verkar hon vara. Att det smackar ner några intresseanmälningar till gruppen, som jag även driver, är kul men se alla dessa personer som pillar på gilla-knappen till sidan gläder mig stort. Kör hårt och stöd vår bästa svenska underhållerska.
MIA SKÄRINGER

Helt underbart

Har efter flertal månader äntligen lyckats friskna till. Jag är helt fri från min influensa. Har även lyckats blivit såpass bra i min brutna tå att jag kan, utan större problem, ta mig till olika platser till fots utan att halta. Som pricken över I:et så bjöd jag Lilla My på mat och massage igår. Utvilad efter en lång natts sömn bredvid henne och alla andra faktorer gör att ingenting kan radera mitt leende på läpparna idag. Jag e så lycklig.

Snubbe. Ny Saab. Rutan ner. Två kvarter bo...

Snubbe. Ny Saab. Rutan ner. Två kvarter bort. " Ursäkta. Enköpings centrum. Var ligger det?" Fucking dolda kameran lr?


Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0