Rensa lite bilder del 1

Å så dök denna underbara bild upp. Tacka någon att den är suddig men e mindre glad över att den e en redigerad bild så...... D finns ett original, någonstans.
Bjöd säkert på en fin konsert. Menar att jag ser inte alls onykter ut

Hitta bilder men inte scannern...

Stolt ägare en gång i tiden av en 945:a -96 me 300+

Många bempor o ådisar fick stryk. Hihi Kommer ihåg hur det skakade i bettan när laddtrycket mosade ut allt till bakaxeln. Denna kärra ville framåt.

 

Samma men med glidardäcken. Mycket lättkörd bil med dessa sommardäck på vintern. Hon ville inte alls sladda ut med baken.

Första försöket men d var en gammal taxi från Stockholm med automat. Höll inte o trimma helt enkelt


Även skatan har sina färger

Är det jag som tänker fel nu lr kan man verkligen vara för övertydlig mot vissa individer? Om man säger något o personen i fråga reagerar med samförstånd och inga som helst oklarheter uppstår, är man inte överens då? I min värld fungerar det så.
Sjuk btw

Myshög


Kärlek

Myser med en gammal klasspolare sedan högstadiet. Hade sketakul med henne o vi lirade ihop med bla Kari Ylivallo. Låter kanske inte som de bästa längre men att sitta ner o lira lite på henne väcker lugn o minnen från den tiden man var samlad oskuld.

 

Mitt praktexemplar av U20.

 


Riktigt sur

Riktigt djävla sur. Så djävla grinig att jag sitter själv me en wirre o spanar efter något/någon som jag kan avreagera mig på. Inte fysiskt men... Bara släppa ut ilskan som finnes inom mig. Vet inte vad denna ilska kommer ifrån för jag hade en trevlig kväll med grill till start, vänner o en bra runda med 120 points på dart o en massa olika sorters öl på krogen till efterkaka.

 

 

 

Ibland så suger livet bara


Skrev något vackert

MEN... Tror jag e helt förstörd i mitt undermedvetna. När texten skulle fram så var det d finaste jag visste som skulle vara inspirationskällan. Vad blev det??? Nada! Försökte till slut att tänka på min gamla kanin Stumpan men att förvandla något som jag ska sälja som dansband till en barnlåt var ingen bra ide.

 

 


Myst med en vinare nu

Mår mycket bättre nu men vet inte om jag orkar hålla mig vaken till Mys hemkomst istället. Man gör sina val och detta var mindre klokt. Vill ligga mysa under ett täcke framför en film o känna hennes lena, varma hud ju. :/ Ska sura nu för mitt ego som tar över min godhet...

Tung Freda btw

Började med lite god dryck hemma till lite bra musik o ivrig dans. Blev efter ett tag meddad på nyllet att det skulle bli lite grillfest ute hos en vän o lyckas samåka ihop med tant Ida

(Idas bästa sida)

Tog efter en väldigt kylig kväll några whisky o fick upp värmen medan vi väntade in resterande av fredagens umgänge. Strax efter tio var metaren nere på för låga grader så att vi montera in oss i ett uppvärmt uterum istället. Niice

 

Givetvis var man tvungen att slinka in på utehaket Joar med lite besvikelse på underhållningen, men men.... Vad gör man inte för de yngre. ;)

Efter att dimpt in i trapphuset klockan 02:30, typ, blev d ett samtal till My som hade slocknat efter jobbet. Hon som var på å ville ut o festa med sina vänner. Hehe. Efterkaka med henne o två av mina grannar som lärde oss ett nytt dryckesspel. Tre öppna var ur en kortlek o drick upp allt alkoholhaltigt som man har hemma. Relativt enkla regler o resultatet blir ju att man motar hem dem, full, runt sexsnåret på Lördagsmorgonen. Mys med My??? Nope. Denna natt (morgon) föll man som en död man, fick helt enkelt förlita sig på att drömmarna kanske var lite porriga. Efter 4,5 timmars sömn var det dax att se fräsch ut igen till ett oplanerat men förvånansvärt lyckat förstamöte med Mys morsa. Dela en flaska med henne till lite käk o gjorde min egen mor lite avis/sotis genom telefon. Hihi. Släpa med oss syrran o okänd bror hem för att börja dricka vin igen vilket gav oss en trevlig kväll med mycket snack o liten verkstad.

 


Bakfylla

Lekte inatt o tidigt i morse. Har inte kommit över blykepsen än men tycker mer synd om lilla My som var tvungen att åka o jobba..... Kanske ta en söndagsåterställare.

13 grader


Undra om jag kör lite mycket med "?" i rubrikerna????

Jag som klagar på om någon dricker i närheten av prylarna.

;)

 

 

Papa Americano


Dummer lr?

Sitter med ett glas vin i näven o funderar på vad jag sysslar med. Är inte ett dugg hungrig men har ändå beställt hem mat. Kanske e lite för tankespridd just nu.

WTF Maten e redan här????? Va pizzan i ugnen innan jag la på lr? Hann ju inte ens skriva ett kort inlägg... Stort + till Milano, menar d tar längre tid för morsan att köra genom stan än för er att baka o leverera en pizza. Dricks? A! Finfint kan jag bara säga.


Kan man Leva utan Kosken????

MOOOHAHAHAHAHAHAAAAA.... Kände för ett dåligt skämt.

Grannen:

Trevligt sällskap?
Jag: Renen? De e klart!

Står hon på tur????

Varför ska hon vara med om något så traumatiskt? Hon som var så snäll o klarade bilprovningens hårda tag idag.

Plötsligt var lägenheten rökfylld

Stickande ögon o *host host*.... Varför gör dom så.... Kan inte vara i lägenheten nu ju :(
Intressant att röken sögs in via balkongdörren o ut genom toalettens ventilationshål.
Allt på vid gavel.

5 och inte sex

filmrullar är nu framkallade o redo för hämtning. Kul med tanke på att jag inte har en blekaste vad som kan ha blivit bevarat på dem. Ni som inte riktigt krupit ur blöjan än är filmrulle en ljuskänslig film man tar riktiga bilder med. Inga ettor o nollor. Ser fram emot lite varma bilder ur mitt egna perspektiv.

 


Mälaren

 


Flera

...och jag menar flera centimeter saknades när mina byxor som jag senast arbetade i skulle på. Vet inte om jag ska skratta lr gråta. ;) Ådi är genomgången o klar för sin årliga hälsokontroll & själv ska jag snart in i duschen med ett glas vitt. Kul att träffa Rogjer igen btw. Han dök upp när skruvandet var som trögast o liva upp allt med hjälp av sina söner. Vi lovade varandra samma sak som tidigare att vi ska hålla kontakten men får se om vi klarar det denna gång.

 

SÖÖÖÖÖT

Har inte någonting med saken att göra men känner att jag behöver dela med mig om denna information.


Besikta

Dax för de där som ingen vill göra. Har dessutom några kända fel som behöver åtgärdas och det e snart. Ådi har lite elfel som ska felsökas o lagas, annars e de bara rena mekaniska saker. Tur att jag inte är ute i sista sekund.

07:00 IMORGON


Tar med mig lite dricka ner till garaget o pillar lite på pullan


Ni måste göra fel!

Ok jag har inget ludd runt nacken som lejonhannar lr fjädrar ur arslet som fåglar men om jag hade det skulle jag väl vara ännu mindre attraktiv som Homo sapiens? Kan inte påstå att jag sitter o grötar i detta ämne hela dagarna men när någon väcker mina tankar så svallar d upp. Mitt utseende är inte prio ett men d kan ju nämnas att när kilona sticker iväg så låter jag dem rasa och att när skalpen luggar till sig så finner jag en homoHomo så att även jag ser kammad ut de värsta blykepstimmarna. Ska man leta fel o brister så är jag en av mästarna men dock inte på mig själv. Nu har jag kommit till ett vägval, en punkt där jag inte kan se någon öppen dörr så jag ber nästan om er hjälp.

 

Nu när jag snabbt läste igenom detta så ser jag att det låter desperat men o andra sidan skriver jag d jag vill och med rubriken i åtanke så vill jag bara ge er detta... De behöver inte bara vara vi killar som är konstiga

 

 

Maskulinum söke kjoltyg


Lördagens bildspel

20:41 men med all sin rätt

21:36 Pirens fiskekrog

Helt underbart att kunna prata med en o dessutom förstå varandra.

*PÖSS*

Nöten ragga på L men lyckades enbart med ett dopp i d blå efter att viftat med snabeln. Gissa vem som fick dra upp han, -skor -snus o utan fungerande mobil

D va här jag nyss la upp en bild på en vän som hade lyckats med att få strips fastlimmade med Carlssons klister på sina nipplar. Ändrade de pga lite för särade ben o nakenhet. Blir en bild på söndagsmorgonens sista öl istället.

03:42

 


Fredag eftermiddag

Resan ner gick som planerat

 

 

 

Även ankomsten.

 

Sen började de hela. ;)

Älgen med respektive väska nere på piren. (Fiskarn)

Lite mys i Parken efter några krogar o en massa drinkar.

Helt underbar uppfinning. Hakhyllan. Perfekt att luta hakan emot när man behöver lite xtra stöd. ;))

Stort plus till O`learys!!!!

Kommer även lite pressbilder från den krogen!!!!


 

Sen va det vilse i natten utan kontanter, kort lr batteri i mobilen. Klok nog sådär på småtimmarna slösar man den sista juicen till att fota lite.

Somnade ca 04:00 o kände mig nog rätt nöjd med dag ett.

 


SMS-inlägg

20100716297 (MMS)


Å så bä d av

Jönköping. Roadtrip. Fota? Tror d. Kommer nog med en del nya saker om man har lite tur.

 

Va ute igår på en lite kuslig spökrunda i hemorten. Vet inte om d berodde på för mycket film o öl men bilden säger väl en del. Så nu blir d kaffe, packa o duscha. Åker om en halvtimme ju. ;)

 


Gissningslek

Vad kommer jag att bli slagen med runt 22 tiden ikväll när lilla My kommer hem?


Var micron är ur lilla My:s synvinkel
En av presenterna jag inhandlat

Storfyndat på barnavdelningen på Coop. Visste inte att barnpallar var så billiga.
Vore kanske klokt av mig att hänga upp hennes väska och sätta några mjukisdjur i hennes händer när hon kliver in genom dörren.
Givetvis ska sockret få några riktiga presenter åsså. Har även laddat upp med hennes favvorosé


Micke Ahlgrens

Diggar för fullt


D e fööööör varmt

Säkert tiotusen bloggar som har det som överskrift och med all rätt. E ju ingen underdrift. Svalkade av mig under d hetaste timmarna under gårdagen genom att ännu en gång sätta mig i aclösa bilen för att bränna till V.rås. Kanske lider av någon svag form av masochist men d kunde inte vänta. Dagen till ära blir d ännu lugnare. Kanske lite shoppa till lilla My som fyller år i morgon. Funderade på att ta med henne till min kusin L. som säljer underkläder men d var inte d lättaste. Ska fundera mera på det samt hur jag ska skriva fräscht material till Micke Ahlgrens.

Kussar

Power Big Meet

Full fart med full okänd bror o lilla My i ett bensin-öl doftande Västerås gav mig blickar och idéer. Lyckades bland annat spana in en babyblå toksänkt golf mk1:a med feta fälgar. Ville bara hem till min lilla pärla o skruva vidare. Eftersom jag kramade lilla My större delen av vistelsen igår o var lagom trollbunden av alla bilar blev det inte många bilder. :/ Ska se om jag lyckas ta mig dit ikväll igen o kanske rapportera lite mer...

 

 

BTW Denna färg kallar jag gul!

 

För er som inte har en aning om vad jag dillar om så får det nog vara. Orkar inte förklara men ni kan ju alltid ta o njuta av denna bild.


Skriver som en 8-årig pojke

Lite sliten med all sin rätt. Kanske har tagit en drink för mycket men vad gör det. Har ju varit duktig idag. Sitter o njuter av nattens svalka o drömmer mig bort till älvdalen. Åker dit snart till ICA-Linea o Syss-Emma mfl. Att byta detta stress mot deras lugn är guld värt.

Inga fler inlägg närjag har druckit ser jag.


Min Skipper jobbar

...och vad kan man då unna sig efter en hel dags tvättning som äntligen har tagit slut. Jo varför inte vispa ihop en fräsch skaldjurspasta med sommarsallad o ett glas lagom kylt rosé. Satt sketafint kan jag säga.


Någon gång måste vara den första

Dricker espresso varje gång jag gör kaffe men om någon vill ha en latte måste man kunna göra en ju. Kanske inte den vackraste men den smakar gött.

 


Jag beedigar dig tjommen

Eftersom att tjuvlyssna hör till Sveriges vardag skäms jag inte över att jag stod för ett tag sedan o lyssna på ett par andregenerationens invandrare som prata. Deras samtal var ointressant men de väckte min nyfikenhet igen på något som jag har grubblat på tidigare. Uttrycket "jag svär kompis". Jag och som nog 99,99% av alla som kan lite svenska förstår ju att uttrycket betyder "jag lovar dig" men jag kan ändå inte köpa varför ordet kompis ska vara med. Är det osäkerhet på vänskapen som behöver bekräftelse varje gång? Å kan det inte bli lite fel om personen man lovar inte är ens kompis?

 

Jag skall genomföra ett litet experiment. Att försöka att använda detta uttryck varje gång jag normalt fall skulle säga "jag lovar dig". Kommer noga se hur dessa okända/icke-kompisar till mig reagerar o rapporterar det senare i bloggen. Man vet aldrig, kanske skaffar mig massa nya vänner. ;)

 


Några maskiner

Tråkiga är väl att jag skänker bort hälften efter att allt är tvättat


Tvättdag =städdag

Vad är det för fel på mig. Kan verkligen inte göra något halvdant när jag väl sätter fart. Har rivit ur varenda garderob i kojan min för att hitta varenda plagg som kan tänkas finnas. Sorterat ur det som är helt o rent för bortskänkes. Slitna påslakan m.m kommer att hamna i garaget som trasor. Gamla arbetskläder ska tvättas o vikas in (tror ja). Jag som bara skulle tvätta lite...

 

Nu har min lya förvandlats till ett klädesinferno som yr av damm som jag desperat försöker att vädra ur med de svaga vindar moder natur kan erbjuda. Jag är fullt medveten om att det inte är möjligt men risken att nysa minskar. Är även medveten om att det här kommer att innebära en hel del arbete efter all tvätt, tork o vikning som väntar under dagen. Viljan överträffar förståndet o innan jag hinner bromsa mig själv för att sätta projektet i en vettig tidsram är det för sent. Nu har jag kanske inte så jättemycket inplanerat de närmaste dagarna men roligare kan man ha när vädret är som det är.

 


Finns risk att jag skriker AKG i sömnen inatt!!!!

Så sköna är dessa lurar. Ni tjejer som känner er hotade kan jag enbart säga; va lugna. Ni e inte hotade. Även om tekniken gör stora framsteg så ligger ni för. Inte mycket numera men.... Ni gör det. ;)

Ok... Finns kvinnligare former.

 

 


Paketet

Kommer ni ihåg paketet som Älgen posa med?
Klart ni gör men här kommer en liten bild i alla fall.
Det där är inget fejkat paket utan en riktig present jag faktiskt hade planerat att ge bort. Problemet nu är att den är spårlöst borta. Personen i fråga har spenderat mycket tid hos mig den senaste tiden o jag har låtsas att jag har letat efter ett gammalt papper som jag desperat behöver men utan framgång. Så se hit alla sierskor. Om ni tror er veta var detta paket kan tänkas ligga så ring, skriv, mejla, rista in det på min dörr om det ska behövas. Jag behöver d snarast.
Ledtråd: Bilden e tagen hemma i mitt kök

En liten förklaring

Måndags!



Kan förstå att detta inte säger mycket för många men detta brukar vara måndagsklubbens möteslokal. 5/7 fick de för sig att hålla den stängd. Antar att det var för helgens övertid tack vare festivalerna men ändå... Måndagsklubben var på ge, kallelsen var på väg ut o så ser man detta. *SUCK* Vi som kanske skulle slå rekord i antal medlemmar.
:´(

Dagstripp

Uppe tidigt som fan o med alla möjligheter att få mycket gjort. Mosade i mig en fet fin frulle o brände ner till byn efter en refräschning i duschen. Döm av min förvåning när jag träffade Ronja i centrum. Med en dotter på 1,5 år. Alltid kul med gamla tösabitar som tar sig an o visar upp sig efter många förfallna år. KUL! Ironin haglar. Efter några mindre o få viktigare ärenden uträttade fann jag tid med en lite flörtstund med kassörskan inne på banken.

 

Lattebreak.

 

Stekt av solen genom de hetaste timmarna beslutar jag att efter lunchtid bege mig till grannbyn Västerås. Pular in mitt fräsande nylle i min aclösa pråm o gasar. Fynden smattrar in, allt från pu-nycklar till förgasarfötter o inser snart att jag kan nog shoppa hela dagen. Sagt o gjort. In i centrum o in i musikbörsens svala lokaler. Härligt. Svalkar av mig lite medan jag rondar bland nyheterna. Efter att funnit AKG:s senaste studiolur 240 mkII (bara 1800 spänn) kunde jag inte göra mer än att sätta mig ner, ansluta dem till gt2:an, blunda o spela mig bort från butikens vimmel. Vet inte om det är normalt att personer kommer in o sätter sig vid deras elflygel för 75 kakor för att provlyssna studiolurar men jag går i gång på det. På gränsen till upphetsande. O lurarna ligger ju bredvid mig nu. (Flygeln får stanna där ett tag till)

 

För het

 

 


Gatu vs Hamn

Vänner i relativt nyktert stadium.
Entré 280.-  33cl öl 55.-  grillad tonfisk med tomatsås 200.- Kändes som om kvällen kunde bli dyr
Polarens tant. ;)
Var tvungen att höra den där krappiga slagerlåten igen och denna gång betalade jag dessutom.
Några öl senare
Kikade runt på dessa artister så att det inte kändes helt bortkastat med entrén.
SALEM AL FAKIR
NEDOMANSKY
BROLLE
Fick även se mina vänner från dansbandskampen uppträda. Black Ingvars.
Jag måste grunna lite på vad som jag har gjort dessa tre dagar för minnet är inte riktigt 100 just nu. Otroligt att jag har varit en så duktig fotograf btw. Inte likt mig. Kommer med inlägg senare.

Fre på Hamnis

Tur att Håkan har sitt "artist-pass" på sig när han e på scenen. Annars kan han ju bli ihopblandad med oss vanliga.
Trotts att det inte var så mycket folk fick nog F.I.L.T.H en rolig kväll. Vi hade d i allafall
Träffa många kända ansikten under hela kvällen o tror att jag kände ca 80% av alla

Ingen vidare dag

Tredje häcken jag la mina händer på, fjärde om man räknar d tidigare nattbesöket.
Middagen var nice. Ser fan torrt ut på bilden men lovar att köttet sprattla av blod.
Hamnfest med lite Återsken eftersom jag inte såg röken av Jocke
o lite senare med massa öl  i kroppen och "hej-hur-mår-du" blev det Nedomasky. Rocka bra faktiskt.
Bör kanske slänga in denna bild åsså på min gamla chef o hans tant ;)

Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0