Gulligt

 
Får jag välja musik på HK:n?

Dax för imovan

Jag slummrade till en halvtimme igår men kan inte minnas när jag sov ordentligt. Lite sömntabletter kommer fram nu så jag kommer tillbaka om ca 12 timmar. *KRAM*
 

Gamla minnen

 

Bra pris på skit

 
Btw så lirar den med Win 7 pro och Norton 360

Inte min grej

Jag lever i en drömma. Jag vill så mycket. Krama dig, se dig och framför allt krama dig mer. Har funnit min kärlek, om hon kan visa kärlek till denne givande och trogna… Puss lr?


Blaaahhhhhh

Ibland känns det som om man börjar ruttna inombords. Ni vet säkert om vilken känsla jag dillar med.

När to.m Casper kan få en opersonlighet som jag att få rysningar, hud som kryper och knottrar sig en vanlig vardag. Vad skall man säga? Han kan vara bättre än Barbados Mange, spela och sjunga mer tydligt. Vem vet..

 

Låter min tro om en gemensam sak att växa och då menar jag inte humor eller musik. Mina tankar drunknar i något som varken The Hives eller några som kan skriva en hit om det. Casper kanske kan om hans vardagliga och personliga levendet kan kontakta jorden.

 

Ska jag vara dum nu för det kan inte fungera. Mitt beteende kan inte stärka något som jag försöker att framhäva. Ni som är kloka nog och förstår, eller kommer att förstå efter en viss eftertanke med dessa ord, ge er

 

Alltså hallååå

Att spela börjar att bli slitsamnt. Lira boggie, slager o lite rock på ungefär en timme utan avbrott och märkte när jag tog ett break att jag började bli svettig. :/ Kunde stå med ett antal x-Watt kannor riktade på mig när jag var yngre. Aldrig några bekymmer. Skulle nog kollapsa om jag skulle ställa mig på en scen idag.
 

Nu

Fylla lr ej. Jag letar o letar

Idioter lr?

Ser hur världen famnar mig men att jag ser den kommer innebär nada. Bollar (fd inlägg) med tankar, ser inte den ljusna och givna framtid som kan skapas. Leker med tankarna och ser inte framtiden i mitt sinne. Ser är ordet som borde gömmas och glömmas. Ser är ett överreklamulerat behov. Ser?

Att tappa suget...

Bör raka mig bättre men varför? Stubbig och lovande ser jag bara en framtid. Hur skall man kunna mecka ihop en framtid med något som inte framtonas i ett sms? Ska man försöka??? Elpianot är påslaget och suget finnes... *SUCK* Kram på er alla och jag funderar på att skriva en sång till alla mina trogna läsare, produsera och lägga ut den.

Jag vet, jag vet, jag vet

Brusar jag upp mig eller bara att jag inser att jag personligen kan vända på hela steken. Hur skall man bolla denna möjlighet utan att falla fram och tillbaka? Har en obokad tid som jag kanske bör bemöta men känner förakt... Dan ger mig en remiss dock utan någon pre.... Nåväl. Suger på min tillvaro utan att bli granskad av läkare. Nya mottagningen kommer att gilla mig om jag ser mig själv som egen lr något. Om inte så får de smaka på lite av den enpetliska motgången. Lovar

Matångest

Vill äta något gott idag men suget begär mer än vad utbudet kan ge. Såg en repris med Timells skärgårdskök och fick ett ohyggligt sug efter kungskrabba men att "fiska" upp det en söndag är näst intill omöjligt. Lutar åt att rulla lite köttbullar med färsk chili, råstekt potatis och min egna gräddiga viltsås. Lr kanske smörstekt torskryggfile... Lr en laxbit med sparris och syrlig vinsås... Ghaaaa

Nu börjar..

WTF???
Testat det mesta och jag kanske behöver glasögon men bilderna jag ger dem ger en suddig karraktär. Dessutom kommer inte kommentarerna fram som det skall. Surnar till lite nu. Ska låta bloggen vila några timmar och hoppas på bättring. Fungerar det inte så kommer jag lösa det. Lovar.

Testar lite

Ser att min reklam har hostats bort men tyvärr, det hänger lite gamla bilder, över min profil dock som skall redigeras. Reklam, btw, kan jag erbjuda om det passar. Läsare finns det så det handlar enbart om jag gillar det.

Vad ska man tro?

Min läkare och jag fungerar lika effektivt som en blöt svamp till en ej tänd cigarett. Funderar på varför han egentligen bryr sig, för han uppvisar i princip alla tecken på ointresse vilket är för sig ömsesidigt. En handling som var utlovad var ett eget styre över mina tankar men som jag kan se det hela, har jag på egen hand börjat styra upp det. Med hjälp av vänner. Har försökt att sälja hela min studio till musiker som jag känner t.ex. Billigt. Ingen vill köpa delarna för att de tror att jag kommer tillbaka i framtiden. Min läkare kontrar med att trycka ner mig djupare i ångest-träsket. Prylarna dammar igen och jag har inte tagit ton på flertal år. Staten kontrar med att jag är numera friskförklarad. Fine men min läkare kontrar med att jag skall springa och lämna prover för... Tja... Jag vet inte varför men det känns alldeles för ofta.
Har tittat på ett flertal avsnitt av Så ska det låta, på SVT Play, ikväll och känner att det saknas i mitt liv. Jag la flertal timmar varje kväll efter jobbet på att producera och ackompanjera fram nya musikstycken. Nu dunstar det sakta bort med samma takt som dammet lägger sig på pianot. Skall väl se det ljusa i hela historien, min svamp-läkare hindrar att det faller aska på pianot

Tillbaka.

Var tvungen av personliga skäl att ta ett break från bloggandet. Hoppas ni har haft överseende med d.

Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0