Kan man älska ställen man hatar?

Jag vet inte men det kanske är bara jag som vände på steken igår. Kul var det. Lilla fyndhörnan och med en förgrund på All In . Najs åsså att få träffa lite tjejfans btw. Hur dom nu kan tycka att jag sjunger så bra… Jo kvällens höjdpunkt var nog när en säljare.. Ehhh säljerska??? En snygg tjej som jobbar som säljare kom fram till mig, mitt i mitt tokspinn och bara tog tag i mig med en mycket kärleksfull kram. Hennes ord var inte så förvånande för det är inga nyheter och jag upplever det varje dag men det är alltid kul att höra hur snygg man är.


Underbara morgon

20110719859 (MMS)

Underbara morgon


Namnam igen

20110718849 (MMS)

Namnam igen


Alla som tror att jag e nyttig har fel. Fä...

20110716837 (MMS)

Alla som tror att jag e nyttig har fel. Färdkost till Västerås


Fikar o funderar med kaninen

20110713830 (MMS)

Fikar o funderar med kaninen


Ok. Nu e jag kär igen. Vilken söt servetri...

Ok. Nu e jag kär igen. Vilken söt servetris. Min lever bankar


Power Meet dag1

Som ni kanske förstår så jobbar jag en hel del på vardagarna och hinner inte med så mycket mer än att duscha, äta och sova i min lya innan det är dags att sticka igen. Tyvärr har nu bloggen drabbats av mitt beteende. Skall bättra mig för er trogna.

 

Power Meet var det ja….

 

Det är ju en relativt stor bilträff men vad skulle den vara om jag inte fanns med i vimlet? Stackars lilla Västerås som fick sluka alla dessa oförbrända soppaångor :)

Självklart var vi tvugna att senare på natten att avnjuta lite öl och varför inte passa på att göra det där Qssen jobbade...

,

Hur jag åker buss!

Säll snubbe BTW. Han ställde upp och fota fast han hade fullt upp med stackars lilla lättklädda E.

 

 

 

 


Hur var det då med firandet?

Det blev lite Fransk anka med smakrikt rött och en krämig brulle till efterrätt. Lördagskvällen och dess firande fortsatte utan 60åringen hela natten och själv lyckades jag vingla med tvärsluta steg hem vid elvatiden morgonen efter. Med pökruffs och gårdagens kläder smet jag in en snabbits på ICA. Brett leende säkert. Hade ju fått betyg igen. "Du kan din sak" ;)


Grattis Mossan

Festa tutta la notte ora

Buon compleanno 60

Mycket på G

Vill inte beskriva mig som desperat. Inte ensam heller. Jag kan inte beskriva det alls… Tror att jag bara vill ha någon som jag bryr mig om och älskar. Att Lilla My fick kicken från den positionen har gjort mig till en galen flörtare. Kan inte kontrollera det. Jag vet inte om jag behöver det heller. Menar att finns det tjejer som inte uppskattar en vänlig person som bara vill väl och smickrar? Har fått lesbiska tösabitar att gilla mig så varför sluta.

 

Bloggen kommer att bo kvar

Skall bege mig till Västerås så fort jag har fått in pengar, köpa bil, kikat in lägenhet osv… Mycket att pyssla med under dess ledighet som poppar upp snart. Ta en tur ner till Göteborg åsså… Skulle vilja hälsa på Ullis me men tror inte hon har tid med mig just nu. Hur som helst, jag kommer att flytta mig och starta om med ett nytt liv. Tröttnat på denna byhåla och varför inte hitta en ny att tröttna på? Det enda som kommer att stanna på sin adress är nog bloggen.

Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0