Hemma tidigt idag

Tråkigt värre bara....

Spännande

Var på ett gym idag via jobbet. Första gången på typ femton år. Vältränad som man är var det inga problem att lyfta dessa fyra kilo tunga hantlarna några gånger. Stoltserade med mig själv framför speglarna med min stora spända magruta. Imponera andra med en boll som var snäll mot rumpan men taskig mot ballansen. Att kliva in på ett gym för att stanna upp vid första anblicken, kliandes i huvudet som en apa vid synen av maskinerna måste vara rent idiotiskt.

 

Det gjorde jag!

 

Att knata på gym är helt nytt för mig, vilket kanske är svårt att tro men det tremånaders-kort jag hade för länge sedan var bara ett försök att hitta tjejer. Körde jag maskinerna då? Nej. Denna gång skall det tränas. Nu ligger jag på min idealvikt och ska bara omvandla det fett jag har kvar till rena muskler.

 

Önskar mig själv lycka till!!!!!

 


Sahara i Västerås


Dåliga JAG

Tog mig en lång och härlig dusch nyss och precis kommit till ett mycket lagom svalt vitt vin då det slog mig. När var jag ute på min blogg senast? Skall bättra mig.

 

 

Idag har jag fått ett nytt brevinkast monterat på ytterdörren. Blogg-info om något


Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0