Editorera

Jag måste bara skriva, tom jag känner mig lite dum ibland. Ville skapa ett original ljud till en logo och vad gör jag? Letar febrilt på webben efter ett program som jag skulle kunna känna mig nöjd med, för att enbart ladda ner o installera. Sitter faktiskt med en betald licens för ett av jordens bästa editerings-program, som jag dessutom behärskar tack vare tillbringat mycket tid med dess utveckling, ända sedan Atari-tiden.

 

 

(Ni yngre som inte hängde med nu hänvisar jag till Google)

 

  Problemet?  

 

Har bara en luden, snurrande pall med en väldigt ostabil fot. Av egen erfarenhet så har jag tyvärr ramlat av denna pjäs ett antal gånger enbart vid enkel salongsberusning. Med andra ord: Inget att sitta på i studion!

 

 Skulle behöva en fast kontors-stol på hjul med givetvis armstöd, annars har jag inte en chans längre. Låter enkelt nog för en vanlig individ att införskaffa men för mig är det näst intill ett omöjligt uppdrag. En dålig dag kryper jag på alla fyra bara för att ta mig till toaletten. En bra, kan jag sakta ta mig ner för alla tre trapporna, med ett steg i taget och med båda räckenas hjälp. Har i skrivande stund inte varit utanför lägenhetens dörr på 13 dagar tyvärr och räknar. Inte med att lyckas just på de närmaste dagarna, utan att det ska vända, inte bli värre.

 

 

Asså det här med gaming

 Har inte spelat ett spel sedan jag var med och lana för typ 15 år sedan och redan då var jag rätt kass på min sak. Prova ett spel idag och jag måste säga vilken simultanförmåga dagens unga måste ha. Tror att det var ca femton tangenter med vänster-handen bara, för att sedan p(l)ussa på musen med alla dess kommandon, för att ”bara” kunna överleva.

 

 Sen tillkommer det en rad massa andra grejer som story, vilken typ av utstyrsel som passar bäst för stunden och då menar jag olika handskar, skor, byxor m.m. För att inte nämna rustning o vapen.

 

 Efter ett tag när man börjat känna lite hopp att kunna styra denna gubbe så skall man inte bygga upp något självförtroende… Nej då till råga på allt annat, ska man lära sig hitta i någons fantasivärld med hjälp av en karta, som in i den minsta detalj INTE påminner om den orienterings-karta man lärde sig i högstadiet.

 

 

 Jag trodde nog att det inte skulle vara så illa när man ändå håller ordning på 88 tangenter lätt. Men men…. Här i den verkliga världen har vi något som kallas logik, noter och takt. Om inte så i alla fall gehör.

 

 

Tänk va dum man va

Där stod man med en cigg i ena näven och mycket troligt en grogg i den andra. Man visste inte så mycket bättre för 14 år sedan. Visst man var på semester i Älvdalen, ledig från musikskapandets supande/festande/rökande dagar… Numera tar man det mycket lugnare. Menar har ju slutat att röka! (snusar i stället)

 

 
 
 

DIMMEP

Jag tänker inte publicera denna premiärfilm av mitt nystartade produktionsbolag DIMMEP. Det är helt enkelt för pinsamt och förnedrande att visa materialet för allmänheten. Inte pga. producentens eller kameramannens arbete, utan att slippa pinsamheter för vissa skådespelares agenter.

 

Dock kommer allt att dokumenteras och arkiveras för eventuella framtida bruk. Kan vara som tex bevis i juridiska fall eller att jag helt enkelt ledsnat på hur illa allt sköts. Målet är en kortfilm med ett flertal mindre reportage, om man så vill kalla det men i grunden kommer det enbart handla om en o samme aktör. Illa bemötanden, dåligt utfört arbete med mera.

 

Bolaget är bara lite ironi i det hela men produktionen är redan i full gång och kommer att fortskrida så länge jag kan fysiskt.

 

Lycka till säger jag bara.

 

 

Tack

En syriansk pojke som om hur man inte kan använde diskmedel lr hur man lastar/packar en diskmaskin…. Tar den grov-påse o skiter i den brun. Byter ingen. Hemtjänst äger. Vet inte skillnaden mellan sopa o dammsuga…


Njuta lr kan man???

Såg min chans att kunna få lite personlig färdtjänst igår men gick det?? Nej nej NEEEJ. Dag nio, inlåst men ändå öppen, bommad men ändå bruten ser jag det som en omöjlighet. Dagens schema var likvärdigt. Efter en stor möda med allt från palta på sig och ta sig ner från trapporna. Mötte dock min söta granne (Katarina tror jag), medans jag återigen invänta privat färdtjänst bara för att inse att inte färdas någe stans. Efter en fem minuters resa var det bara att vända hem igen…


MysPys

Vet inte om det är rätt men ändå… Vill be om ursäkt till dig, Emma tror jag. som mot min oförmögna samtalsförmåga, tar dig tid att hjälpa. Trotts köande individer sökte du svar på saker som även krävdes, fråga kollegor och springa runt hörnet. Jag är inte kär i en liten brunett Jag är "bara" kär uti en person som verkligen älskar det hon gör och delar det Hade jag kunnat hade jag hoppat över disken och gett dig en stor kram. Ni är få men ni finnes där och det värmer.

 

 

 

 


Kladdigt värre

Nyrostad Lavazza fick gå igenom malen till espressomaskinen för att sedan hamna i ett eget framskakat recept av kladdkaka. Ok, vi svenske har en dag för allt… Våfflor är ok m.m men jag gilla inte detta koncept av kaka bara.  Doftar gött dock.

 

Ska va gött o leva lr????

Hur delar man en planta som kilat stadigt i mer än tjugo år? Han/hon söker sig bort från "the komiychent" så att säga... Inget vatten på två veckor och sedan en fuktig kruka med så-jord på ena och nalle-björn på andra? 


Teknik???

Otroligt hue svårt det kan vara med ett nytt tangetbord, (mutta åsså), när man e van med det gamla, mena mer mogna tösen som man är van att pilla på... Inre nöjd nej... Rasslar får mycket, som en ettårings skallra o svärt att jitta i total mörker. Bläääääh. Förslag är välkomna. Allt billigt skit som fungerar ok med änå känns skönt uppskattas. Kan ju nämnas att mina inlägg kommer att indluteraas med lite "Jag e inte fyra, fakrist fyra och ett halft"-inlägg. Nya musen glider fint i alla fall men jag vet inte vad min Lapp rycjer om mig... En player som måste prova allt utan att bli nöjd... Ska öva lite mer på detta innan jag byter igen, menar vemvill trycka på en spach sommer ser ut en svullen bratwurst???

Lovedoktorn

Att para ihop ensamstående är inte det lättaste men jag lyckades få ihop fyra par idag.
 
❤😎❤❤❤❤
 
Frustrerande så är denne "Lovedoktor" fortfarande nära bekant med 14 andra singlar.... Jag som kille kan inte se det som en lösning att ge upp hoppet om dem och bara dumpa dessa som en påse sopor. Man vet ju aldrig. En vacker dag kanske det dyker upp en partner som passar perfekt. Ska inte få detta att låta som en kontaktannons men råkar ni känna någon singel med lika framträdande som någon av mina så kontakta mig. Man vet aldrig, vi kanske kan skapa ett par tillsammans som kommer att leva ett lyckligt liv med båda fötterna på jorden. 
 
 

Morgonvy

Då har man ytterligen en tidig morgon lyckats ta sig ut till köksfönstrets fantastiska vy över denna vackra november sol. Otroligt hur mycket tid jag spenderar vid köksbordet sedan jag har fått hemtjänst. Från 0,5 timmar till minst 5h, oftast från frukost till lunch. Man skulle kunna tro att det var mindre nu men de flesta klarar sig inte utan att jag skall sitta med som en arbetsledare. Balans lr inte, skiter de i utan även om jag så måste krypa på alla fyra, är medverkan tydligen ett krav för denna verksamhetsfunktion. Nog om det för idag.
 
Har skummat lite Latte Del Barista, alltså mjölk till en stor latte och kommer nog att sitta här så länge batteriet på lappen håller. Har ju trotts allt inget bråttom. Om med en lite tur sådan, en och annan vacker bak att skåda. 
 
Godmorgon!
 

Penne marinara med rostat vitlöksbröd

Har ingen färdig mat att värma så då blir man tvungen att laga mat och när jag ändå skall värma upp ugnen så varför inte slänga in en vegetarisk pizza med b.la färsk champion och kronärtskocka, när vitlöksbrödet gått klart. En förmiddag framför spisen på en stol med andra ord.
 
Trevlig allhelgonahelg

Hemtjänst in my ass

En syrians kille som torkar disken med en blöt disktrasa utan ens använda denna till nya, för han uppenbarligen gröna flaska med ordet yes, inte behövs. En blöt disktrasa som han inte ens kunde vrida ur… Ta sopor innebar tydlig bara soppåsen utan att byta och den bruna… Byta? Nej nej nej. Att . jag inte kan gå och sömnen, inte finnes betyder inget. Hans mamma/flickvän/fru gör väl allt åt han. Kan inte kommunen anställa personer inom hemtjänsten som kan tex saker som att diska, packa i och ur en diskamaskin. sopa ett golv, torka av en spis/bänk m.m.

Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0