Editorera

Jag måste bara skriva, tom jag känner mig lite dum ibland. Ville skapa ett original ljud till en logo och vad gör jag? Letar febrilt på webben efter ett program som jag skulle kunna känna mig nöjd med, för att enbart ladda ner o installera. Sitter faktiskt med en betald licens för ett av jordens bästa editerings-program, som jag dessutom behärskar tack vare tillbringat mycket tid med dess utveckling, ända sedan Atari-tiden.

 

 

(Ni yngre som inte hängde med nu hänvisar jag till Google)

 

  Problemet?  

 

Har bara en luden, snurrande pall med en väldigt ostabil fot. Av egen erfarenhet så har jag tyvärr ramlat av denna pjäs ett antal gånger enbart vid enkel salongsberusning. Med andra ord: Inget att sitta på i studion!

 

 Skulle behöva en fast kontors-stol på hjul med givetvis armstöd, annars har jag inte en chans längre. Låter enkelt nog för en vanlig individ att införskaffa men för mig är det näst intill ett omöjligt uppdrag. En dålig dag kryper jag på alla fyra bara för att ta mig till toaletten. En bra, kan jag sakta ta mig ner för alla tre trapporna, med ett steg i taget och med båda räckenas hjälp. Har i skrivande stund inte varit utanför lägenhetens dörr på 13 dagar tyvärr och räknar. Inte med att lyckas just på de närmaste dagarna, utan att det ska vända, inte bli värre.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)