Ja i´nt sur

Man kan ju alltid försöka men en långhelg kan tära på ens brister. Att vara glad och munter när ens kommun hellre vill se en på gatan, ger en inte så mycket julfirande. Samlar mina bollar och siktar på nya mål. Försörjningsstöd kan jag glömma, som hänvisar till härbärget för mat endast. Har ju jobbat i hela mitt liv, betalat skatt men det betyder ingenting numera… Sitter och surar lite med en mobil och bredband som kommer att stängas av. Fin julklapp. Enköping gav mig inget när det väl kom till kritan. FU


God jul

Vilar lite efter gårdagens firande.😊

Julmacka till borrning

Varför inte en smarrig julknäcke med skinka och lite senap ala Micke till den ljuvliga julmusiken av bärgvärmeborrning. Vänta.... Något blev fel där. Något skall bort, kanske frukosten? Nää Jaja gott med en skinkmacka i alla fall!

Fundering bara

Ingår det en vaxhall om man inhandlar en Opel i England?
 

Långpromenad

Efter en krispig långpromis i solen blir d hem o meka en röd linsgryta med Touch av Siri Barje.
 

Länge sedan

Har omedvetet gått in i väggen. Efter ett troget arbetsbeskattat arbetsliv inser jag att vården inte räcker till. Att bli bollad mellan olika kliniker, myndigheter och olika stöd med följd att bli utan stöd börjar jag tveka. Vad jag har gjort för fel kan jag ännu inte placera i min värld i lilla Sverige. Livet såg bra ut till en början och att allt skulle lösa sig men ju sämre jag mådde desto sämre blev vården. Att vården ansåg att Sobril var en lösning, som trappades upp till Stesolid med en personlighetsförändring till följd gav mig en avgiftning på fem veckor på Akademiska, ep anfall flera gånger i veckan. Till och med att ambulanspersonalen hälsa på mig när jag är och handla på lokala mataffärer. När det var som värst tillta jag och slog i bakhuvudet, fick lära mig att gå igen på IVA och kunde ens resa mig upp i sängen till början. Nu efter tre år senare kan jag inte stå på ett ben mer än två sekunder utan att ramla.

Allt startade med ett sömnproblem som senare blev ett växande problem med ångest, panikångest och suicid-tankar.  Följer och har följt alla läkares rekommendationer, träffat fysterapeft, arbetstera och läkare som Försäkringskassan begärt. Alla har sagt att jag inte kan arbeta. T.o.m. Robin Andersson (min handläggare på FK) menar att mina sömnbesvär gör mig omöjlig att kunna sköta ett arbete.

Nu har jag fått ett slutgiltigt beslut av FK läkare att jag är arbetstförd sedan 1 April 2022, grundat på flera olika läkares utlåtande, läkare som har träffat mig och ansätt mig icke arbetsförd. Mycket fler detaljer men Överläkaren på Psykiatrimottagningen skrev intyg 30 nov vilket fb avslog.

Nu skall jag vara med min mor, bror över jul och nyår sedan får vi se…. PB på icke sömn är nu uppe i 48 timmar, ca. Eftersom jag är ”frisk” numera och Socialstyrelsen (med vittne av boendestöd) hänvisar till, citat: Härbärget är också tak över huvudet. Du kan få matkuponger.

Jag sover så mycket bättre nu och mina självmordstankar minskar med antal timmar jag sover.

Varför söka vård när FK ändå sitter och bestämmer och beslutar????


Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0