Dagens meny

Grillade tjocka revbensspjäll som kryddats med lagom med salt o peppar. Efter en timme hamnade en saftig glace som bestod av en apelsin, honung, soja o ingefära. Gööööööötttttttt. Serverade med en tydligt kryddad rosmarin gratäng o heta vitlöksbröd. För att skölja ner den smakromans serverade jag ett klassiskt rött vin... Nämligen min egen favorit Montepulciano D'abruzzo. Smaken är som baken men i detta fall föll d nog på rätt plats för alla

 

Thx btw


När kom halv 8 till mig?

Väckt av service bolag som jag själv har akut kalla hit. Ibland får man skylla sig själv antar jag.. Fick mitt avlopp fixat i alla fall o d e ju bra med tanke på kvällen. Dagens stora utmaning e nog att se till att erbjuda mina middagsgäster sin premiärkväll hos mig. Ett leende av två möjliga o inte att glömma ärligheten hos barn.
Borde kanske sätta fart.

Trött o hungrig

Känner inte för att göra något idag. Lr kanske göra något mer idag. Är så jävla sliten o jag kan inte förstå varför. Blir en snabb rätt o en filt framför tv resten av kvällen. Kanske tysta ner telefonen åsså

Tjejer

Varför kan man inte som kille gå in på en blomsterbutik o köpa blommor? Tanter som surrar runt i butiken ger en blickar som "vad fan gör han här". När man senare efter att valt ut lite skit möter en av d yngre expediterna så småler hon med en flörtade blick. Vad ska d betyda. Otroligt nog så lyckades jag att få en tredje o mindre rolig syn, på gränsen till anklagande o aggressiv syn. Tänkte nästa bara ställa ner korgen o säga till denna medelålders tös att : näää Jag har inte varit otrogen om d e det du tror

 


Längtar


Ny dag

Känner att fredagen närmar sig med stormsteg o jag inte har fått något gjort här hemma. Jag borde börja städa lite för detta fina besök. Kastar blickar över vardagsrummet o ser ett hav av "saker som ska göras". *suck* Skiter i det här idag o tar o pallar mig till stan istället.

 

Bye


Sooooova

Jag vill d

F*U*C*K

Grannarna röker o jag känner denna giftiga rök sakta sippra in genom min balkongdörr för att reta mina flimmerhår i strupen. varför denna olidliga behandling??? Kanske dax att stänga dörren helt enkelt

Sluta med allt som slutar på -in

Efter att mosat i sig en stor mugg kaffe för att senare på Max sköljt ner en burgare med halvliter cola så är han uppe i varv. Kan säga att denna person har med stolthet slutat med kaffe o snus för länge sedan. Verkan av intaget gör han otroligt pigg. Kommer nog sluta med ett mindre intag av druvjuice för lugna nerverna.

 

Han ska sova inatt


VAD HÄNDE?????

Blev välkomnad till ett möte av IF-metall via post. Tänkte "varför inte" o ringde in mitt besked förra veckan. Mötet skulle bla annat handla om olika typer av försäkringar. Va där idag. Började bra med både lite skratt o lovande som "reseersättning o övriga utgifter utgår". Bra. Lr???



Hoppsan, en hemlig gäst. Politiker.... Valdeltagande o suuurrrrr.....suuuuurrrrrrrrrrrr 25 minuter senare o inte något nyttigt inmatat i min hjärna... Friiiii. Lr??? Nja.

 

 



Så det e två på vippen till panschisar som troget tar på sig roller. Kunde inte låta d ske så jag signa mig själv för att få in ungt blod åsså. Så nu e jag en representanstskapsledamöt. Vet inte riktigt vad d e o vet inte ens om d e så man stavar det men jag är numera fackligt aktiv o ska på möten o representera arbetslösa i Uppland. Ibland undrar jag vad jag håller på med

 


*PÖSS*

Dax att lägga sig

Är slut. Helt slut o mår skit. Illamåendet släpper inte. Måste ta mig till Uppsala imorgon så ja tar o vilar ett tag nu

 

Ciao


Maby

Kan nog gå med på som I.H sa att sommaren är välkommen.


Mår sååå illa

Sitter med ett illamående som inte kommer att släppa på ett tag tydligen. Vet inte varför jag har blivit bestraffad med detta men en ska e säker hungrig som en gris e jag o kommer att bete mig som en när maten dyker upp igen...

 


D va utgång i går...tror ja... lr???

Satt med lite spänning o väntade. Var het på gröten eftersom d var ett tag sedan. Spänningen vände o blev mer trötthet. Hettan svalnade fort efter den första förändringen. Många timmar sömn blev det i natt o vad gör jag nu??? Sitter o gäspar o har bara lyckats ta mig från sängen till bloggen. Var slut igår o är inte piggare idag. Något e fel.

*SUCK*


Trevligt

Satt mig i bilen o drog ut på landet. Stanna vid min fd arbetskamrats hus o "bara va" där i några timmar. (Kan ju nämnas att jag tydligen är mer lr mindre portad från arbetsplatsen så d e väl ända sättet att träffa d få personer som inte tänker med fel organ.)

Snackade skit om arbetet, tjejer o bilar över en fika som vid senare blev lite goa ostar med olika typer av bröd o korv. Hade inte planerat detta men när frugan dök upp blev det till ett planerings möte. Ska genomföra en middag tillsammans o eftersom hon gillar att sjunga kan man nästan vara helt iq-befriad men ändå förstå att musik kommer d att bli. Tråkigt med mixern bara....

 

Jaja spela in kan jag utan mixern och bygga vidare går ju alltid i efterhand. Ser fram emot lite sällskap av d mer vuxna hållet.


Läkare

Bra att ha men skönt att vara utan. Lr vad ska man säga. Den ene vill inte trampa på den andres tår så det överlåts så fint till patienten. Smart nog så kan man alltid koppla in en tredje. Yngre underläkare är hetare på att få hjälpa än äldre mer erfarna. Inte lika känsliga om man ifrågasätter meds som har den dubbla åldern jämfört med påven. Att föreslår alternativ blir en barnlek o ingen tar illa upp.

Problemet löst men man måste passa på o tacka för det mindre frivilliga läkarbesök som anordnades utan min vetskap. Gratis var d men vet inte om det var värt all teletid.


Vad???

Tusen saker som skulle reta upp mig med nada saker kommer jag skriva här... Nu... Har en ganska komplicerad relationsstatus i mitt liv för tillfället. Hittat ett fast men letar o drar i alla trådar. Försöker att stabba mig lite men d e inte lätt. Varför kan hon inte bara vara o jag med? Tror jag behöver semester. Pynta 14,5 på en räkning o inte känner jag mig gladare för de. Måndag Uppsala. Tisdag San Bennedetto Del Tronto.

 

Ciao


Finn ett fel på denna bild!

Kan säga att moln inte brukar ramla ner så ofta och att denna bild inte e modifierad med något datorprogram ;)

Banker

Hade inte en aning om att banker inte är intresserade att få pengar inbetalt. Ringde till en bank för att slutamortera ett lån. Snacka om att bli runtkopplad o till sist när jag fick hjälp så var jag inte ens kvar under huvudbolaget utan ett dotterbolag. Kille var snäll o koppla upp sig mot deras interna system o snoka reda på vilken person som kunde hjälpa mig. Ringde upp personen o inte förvånande direkt så är det inte så lätt som att föra över pengar till kontot. Ska starta ett till konto, föra över pengar till d, dra av slutsumman på d nya, betala ut resterande för att till slut stänga kontot igen!???


WTF

Tror inte banker vill ha sina pengar


Är jag elak?

Ska man behöva känna sig dum o elak om man e den enda i trappen som vill ha reklam? Kan ju nämna att jag bor högst upp o vi har ingen hiss. Menar att reklamutdelaren får lön för att han skall förmedla samhällsonyttig information på papper...  Jag kanske tycker om att samla på reklam. fast 95% av det som dimper ner hamnar i en papperskasse innanför dörren. Utan att ens kika vad fan d var. Jag kanske rent ut av gillar att springa med den där överfulla papperskassen en regnig dag å be till han där uppe att handtagen på kassen skall hålla... Vad vet reklamutdelaren???

 

Ska nog låta han springa ett år till o sen kanske jag har tröttnat på just detta nöje. För om sanningen ska fram så gillar jag inte reklam i brevlådan men tanken att han får springa varje dag o att jag tömmer varannan månad, gör saken intressant.

 

E jag elak??? Moooohahahaha

 


Efter en god köttbit

...kan det ju hända att man blir lite gladare o eftersom denna kalla drycken öl slank ner så fint så kan jag ju kosta på mig en fin liten historia.

 

Jag har raggat på min kusin.

Nu e det tillräckligt länge sedan så nu kan jag nog gå ut med den. Det som var sjukt är nog att hon hela tiden smålog, utan att säga någe, när jag kom med lena fina kommentarer. Jag, som givetvis inte visste för stunden att hon var en släkting, såg bara en söt trevlig tjej som jag inte kände men gärna ville bekanta mig med. Snacka om en pinsam o sjuk situation jag hamnade i när det hela kröp fram något år senare och nej, jag har inte rört henne innan det kom fram( fanns dock stunder men d har jag förträngt undermedvetet). Har ingen bra kontakt efter det men det kanske e lika bra.


SMS-inlägg

20100417081 (MMS)

Tunnare plånbok igen då


Sur

Börjar att lacka ur lite nu. Monitor, mixerbord, mobil x2, mikrofon tv m.m Skiten bara går sönder. Vad har jag gjort för fel eftersom jag tydligen straffas. Tror att jag ska sura lite ikväll med vin o isolering från alla nötter som troligen bara kommer att reta upp mig mera. Kanske senare leka leken "hur långt kan ett mixerbord flyga från balkongen"-leken. Har hostat upp för mycket pengar den senaste tiden o gjorde ett tappert försök att felsöka prylen men vid närmare koll ser det mycket mörkt ut. Snarare ett blixtnedslag än en trasig komponent.

 


Matdax

20100322013 (MMS)

Matdax


En del av min lekplats


Tada... Å så e man tillbaka

Ok. Dags för en ny blogg. Ofrivilligt dock men vad kan man göra när den förra blogg verksamheten lades ner helt av ägarna till sidan. Tråkigt men sant. Flera års blogg info bara försvann. Får helt enkelt ta nya tag här.

Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska printa ner just nu men det kommer nog att byggas upp när jag väl kommer i form me den


Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0