GRATTIS

OJ JAG HAR MISSAT BLOGGENS ETTÅRSDAG...

Varför just jag?

Varför tror alla att jag är psykiskt stark som kan medla och ge svar på allt? Jag förstår inte det. I samma veva som min cancersjuka far gick bort blev jag måltavla för en konkurs som även slukade alla mina besparingar. Blev bostadslös vilket resulterade i att jag sov i bilen vissa nätter. Hade noll kronor på kontot och noll kronor i inkomst tack vare att jag inte fick beviljat från a-kassan, socialen o försäkringskassa. Med skulder på över 100 kakor som bara växte med kronokalle i hälarna fick min husläkare fnatt o satte polisen på mig för att han och även mina andra läkare trodde jag var självmordsbenägen. Levde i ett helvete och fick prata ur mig många situationer men jag står på benen än idag utan betalningsanmärkningar och strul. Menar har man nått botten så finns det bara en väg att ta. Upp.

 

 

Jag kanske framstår som en stark individ när jag knatat genom detta utan några bekymmer men jag har haft mitt roliga i livet och vill inte fungera som en psykolog till andra. Visst älskar jag att lyssna på lilla My:s berättelser men hon är en mycket kär person till mig. Hon är även den som jag kan lassa av mig på när det blir lite för mycket.

 

Nu kommer påsken och då skall man vara glad och fira men som det ser ut nu så är det bara en enda röra där jag ska finnas för vänner och familj. Till råga på allt har jag inte tillgång till min egna livlina My.

 

GLAD PÅSK


Problem!

Att blunda för problem har aldrig ansetts som en god lösning men ändå ser många individer det som en utväg från bekymret. Själv är jag mänsklig som flesta de andra och därav att jag tar upp det. Svagheter finns globalt. Stora som små men denna är liten i stor skala. Jag som alla andra ser bekymret och kanske vet lösningen men att konfrontera, vilket oftast är rätt, bromsas av någon anledning av känslor och obehag. Underliga är att resultatet blir detsamma varken om man vet lösningen lr inte.

 

I mitt fall vet jag lösningen. Jag har svaren. Jag kan lägga detta livspussel. Frågan är bara om man vinner eller förlorar på det. Insatsen är hög men vinsten är lockande och där kommer det. Obehag. Jag vill inte påstå att det är unikt men jag har två spelpjäser att kontrollera varav en är mig själv. Lösningen? Svaret? Ja, jag låter henne vinna så vinner även jag med stor förlust.

 

Kanske låter konstigt men efter att grunnat på det bra länge så är det självklart. Har en gungbräda som inte vill stanna, på ena sidan sitter herr nackdel ansikte mot fru fördel på andra. Fördel är min insatts, vinst men även förlust och nackdel svaret, hennes och min vinst.

 

Så det e enkelt. Sattsar jag så är vinsten att förlora men även att vinna. Hmmm börjar bli lite rörigt. Jag går rakt på sak. Ikväll kommer jag säga till min pms-galna tös: Sötnos jag vill sappa kanaler nu!

 


Myyyyyyyyyyyyyyy

Du är sååååå… Det går inte beskriva med ord men att värme, brottas, kramas, mysa, smeka, leka, sovas, masseras… Gör att jag saknar lilla My lite mindre. Tack Rudolf


Var ett tag sedan

Kanske ska nämna att jag skall försöka bli stridspitt igen. Jag har klarat alla kvaliteter som behövs via studier o betyg och det enda som återstår är fys och hälsa så jag försöker att springa bort tio års rökande och 15 års drickande nu. Vikten ligger bra och flåset börjar komma. Var ute med min mini Skipper igår (Lilla My) och körde hårdpass. Ont idag men har mer att ge, ska ju springa en mil på under en timma igen. Har gjort 1.3 mil på under en timme när jag var tjugo så dit skall jag igen.

Ska fysa mig till dötts de närmaste månaderna.


Åhej

  • Stå inte i ett gatuhörn i en by där nästan alla känner dig
  • Peta inte i näsan framför någon du tycker om
  • Trampa inte i hundskit som har legat sedan vintras
  • Förälska dig inte i någon som inte kan ge något tillbaka
  • Snubbla inte på smågrus när det finns berg att slå ut tänderna på
  • Drick inte när du skall skriva något vettigt
  • Klaga inte om tösen spolar i kran medan hon pissar

Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0