Årets sista julbord avklarat. Nu vill jag ...

Årets sista julbord avklarat. Nu vill jag inte se någon mer julmat på ett bra tag. Efter nattens äventyr o all mat känns det inte helt ok i kistan så resten av dagen blir det nog tid till att sätta i lågväxeln. Puss o God Jul på er alla.


Julotta.

Julotta.


Läste om Leigh

Analklåda är som pain in the ass och det är sällan man får rabatt på Interflora men liktförbannat gräver jag efter en ros. Jag är kär och kan inte förneka det. Nu e jag riktigt sur efter dagens motgång....

Sorry Leigh

Did not mean anything

Jag behöver spö

Är det rasistiskt att säga att jag inte gillar icke nordiska invandrare? Jag har mycket dålig erfarenhet med flertal mordhot, rånförsök och misshandel. Alla som har utfört det har varit av utländsk avkomma. Känner att det e dax för en nordisk person skall föröka. Jämna ut det lite...

Japp

Tusen spänn kortare efter matshopping. Ja jag vet att jag är singel o ensamboende men det handlar om god mat. Nu till det jag vill vräka ur mig. Är det verkligen ok att en 65+ tant stannar mitt framför mig för att gräva mellan benen? Mitt på en trafikerad gata utan att ens bry sig??? Hon kanske är ålderdomshemmets gårdshora men har hon fixat sådana sjukdomar kan hon väl söka läkare. Har hört att äldre går ofta till sådana men det kanske inte stämmer... Nu har jag en mindre trevlig bild i huvudet som säkerligen kommer att dyka upp vid mindre passande tillfällen.

 

*SUCK*


Plz

Nu e jag bara trött och vill krama. Ser att saker inte faller in som de skall men men.... Gav en önskad kram från min sida men ändå... Älskar och så kommer tvivlet. Fy dig. övat i veckor för denna svordom.

Gårdagens meny

Började med en löjroms toast som serverades med en ljusare öl och en mild neutral sak i det mindre glaset. Varmrätten blev en mycket saftig älgentrecote som dirigerades upp av ett lagom avkylt, fruktigt vitt vin. Efterätten bestod av vaniljlig glass med chokladcrisp i toppat med cappuccinokex. Avnjöts givetvis tillsammans med en 12 årig whisky. Japp nu vet ni alla vad som kommer ur mig idag. ;)

Se där ja

Där fick man för att man loosa 15 pannor. Nu har jag inte kroppen för att jobba xtra som jultomte.

Odlar

Växt i magen istället för på hyllan. Jag gillar att gräva djupt och kommer nog att göra det med mer nöje på andras sida än min egen. Skrev något vackert och bra men fick inte responsen jag ville. Hur stavas det??? Biatchar??? Ett nöje är icke att bli nobbad men nobben är inte ett nöje??? Skulle nöjet vara att bli nobbad hade jag alltid lust att bli nobbad. Tugga min blöta luva

Krävs d det?

Bloggen strular och mina armar värker efter verkliga försök med mina lemmar. Skruvar ner hettan genom att öppna dörren och tänker på min bror. Brukar fungera när det handlar om att skriva en mindre sexig text så det fungerar nog denna gång också. Vill ha smärta i texten så finns det någon som kan piska mig samtidigt medan jag jammar och skriver?

Scshchlagerkväll

Skrivet precis en perfekt schlager. Om den skulle passa in till någon så måste jag säga Linda. Vet att det inte blir av på det sättet men om det blir av en annan vacker dag kan jag glatt säga att det jag skrev var inte bullskit. Menar bara att det var hon jag tänkte på när jag skrev den. Var ett tag sedan men denna kommer åsså att hamna hos STIM

Love U

U know it

Japp

Fann en dököpt skata liggande på vägen hem. Gulligt och jag hade petat med en pinne om jag fann ro till det. Ser döda djur som en onaturlig händelse med allt som vi människor skapar och orsakar. Inte emot jakt och att äta kött men att se dessa varelser lida pga våran idioti river upp en del i mig. Vi bygger något i stål med massa kraft. Bara för att det är för farligt skyddar vi oss med plastkupa över skallen och bur????

Letar smulor på golvet

Näää... Så illa är det inte, bara att mannen i hemmet funnit sin obetydliga plats. Jag kanske inte tål laktos men jag älskar ost... Dvs att se en tjej gråta... Luddar in allt i ett näste och borde kanske ta mig ur men varför? Jag trivs som det är och njuter av att spana in lyktstolpen som lyser så länge jag inte är nära. Mött personer som åsså kikar upp när jag står och funderar varför den inte lyser under mig. Vågen mellan okunskap och onaturliga händelser väger jämnt.

Spenderat de senaste dagarna med att vara själv, utom i Tisdags. Tog mitt pack o stack hem till en vän som tog hand om mig mer än vad hon hade tid med.  Gött att komma bort o pricken över IIIIII:et var nog att mobilens sim la av samma dag. Tyst o lugnt. BTW fixat nu men vill inte ha några gratulationer i efterskott.

 

Jag lever


Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0