Skotten fanns emot mig när patronerna är t...

Skotten fanns emot mig när patronerna är tomma. Ligger med patetisk sorg men du en blomma. Något jag nyser över, nja men.... Dig vill jag choma.


Älska

Var ner o pilla. Bort med xtrajlychsen på Passate, mer soppa till mk1:an. Bromsa upp Passaten. Luktar däck och bensin nu. :)

Surar över nallen

Surar över nallen


Dum i huvudet

Vad är det för fel att falla för en underbar tjej som fyllt trettio? Det kan inte vara fel när ens hudfärg rodnar och man tappar alla ord när man står framför henne. Kikade lite på nätet och såg att hon inte är singel men man kan ju inte styra över känslor. Lr? Nu var jag tuff nog igår och sms:a denna tös vilket bara skapa en stor ångestcykel som bara växer mer o mer vid skrivande stund. Jag sabbade verkligen d små chanser jag hade och kan nog aldrig visa mig mer där. :/



 


Sugen

Jag bara älskar sådana sensommardagar som denna. Visst det är mulet och duggregnarlite men fan va fint allt är. Grönt och härligt. Skulle vilja springa runt i skogen och hämta lite svamp just nu men tror inte att jag får köra bil efter gårdagens drickande.


Kanske ska starta en ny klubb. Hata-granna...

Kanske ska starta en ny klubb. Hata-grannar-klubben. Absolut inget emot dig Tess men resten luktar, skriker o stinker.


Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0