Jodå

Kan jag bli? Kan det vara? Näääh Av alla stunder jag har studerat kan jag knappast påstås att det fungerar så
lr?

Underbara å du underbara

Dagen som sakta rullat förbi har bjudit på sol o nöje. Efter en mindre sömnfylld natt lyckades morgonens väder tillsammans med en perfekt latte vända på allt. Dusch o sen iväg på en promenad till min favvo sekreterare, före detta granne och kaninvakt. Med den glimten i ögat som ges kan man inte bara mer än gärna se fram emot detta årliga besök varje sensommar. Minnena bara haglar in efter detta första besök. För många o för långa att ens kunna plottra ner här men goda är d att reflektera med efter.

 


Vad göra?

Efter att lyckats sluta med snus o mindre beroenden av det goda men giftiga här i livet har jag inte tagit mig längre. Vill finna nya utmaningar som kan ge erfarenheter. Har tragglat mig genom en nyligen. Historien är dock ej slut o kan inte finna "the end" på mitt idiotiska beteende. Varför skall allt vara så okomplicerat svårt när man bara söker hederligt fiffel?

 

Vill, kan o ska


Frånvarande

Händer lite för mycket för tillfället men kommer med rapporter när allt ljusnar.
Pöss

Å så öl

Polare M kommer hem från Västerås snart och vi måste bara ta några (12-37) öl var ikväll. Laddar upp med lite hemma här tills lilla My kommer hem för att sedan bege sig ut mot det okända.


Pappas

Va kanske man ska skriva


Hej

Har inget att skriva om. Har funderat på saken men nej. Tänkte först skriva om att jag var ute med hunden igen men kändes ointressant. Tanken slog mig att nämna mitt jagande av biff på Coop o att jag mötte min mor och hennes arbetskamrat/chef men varför skulle ni vilja veta det? Att jag snart ska ta en dusch är väl ändå så ointressant att man skulle somna om man läste det. Så jag tänker inte skriva något långt o tråkigt inlägg om något så trögt som min dag har varit. Jo!!! ;) Kan nämna att jag har varit med lilla My idag.... lr vänta... Det är jag ju varje dag. *suck* Suckar inte för att jag har varit med henne utan att jag absolut inte har något att skriva om. Som ni kanske har förstått om ni har läst mina tidigare inlägg så kanske jag gillar henne. ( Å så börjar man reflektera efter repriser bara för att man inte har något att peta in här)

 

Blir ett hej bara, typ

 


För mycket tid o för lite bänkar

Då bygger man en kaffe bar!

;)


Iväg

Skall meckas lite helstekt filé idag o behöver lite inspiration vad som kan lagas som tillbehör så nu e det dax att dra sig till Maxi.

Hundvakt bara

Grannarna börja att hälsa. Tror att hunden är införskaffad som ny familjemedlem. Kanske det är dax att sätta allt på sin rätta plats med lite information.

Denna fågel vill inte lämna boet

Trivs så djävla bra för tillfället. Har allt från kärlek till det mer intrigskapande verbala sällskapet till umgänge. Efter att serverat en grekisk sallad med grillade tryffelbröd o ett gott kylt vin avrundades allt med glass och ett leende som är svårslaget. Ser ut som att mitt livs uppdrag är att ta tillvara på de mest svårfångade stunder som någonsin kan cirkulera i denna grymma värld, vända dem till något rogivande och ge den kärlek som personen tillsynes söker. Att kompetensen ligger på en sådan nivå vet jag inte vem jag ska tacka för men jag trivs så djävla bra just nu

Syster Yster

...slog en signal. Kul. Mindre bra att det skulle vara just idag, när hon ringde, som hon ville träffas. Kände mig inte riktigt laddad att sticka till Uppsala för en runda på minigolfbanan. Visst skulle jag spöa henne på golf och jag bokade gladeligen om mötet till senare. Vore ju kul att ge henne denna förnedring på hemmaplan.
Stulen bild i vanlig ordning.
;)

Rastlös

Nyduschad och väldoftande kliver han ut ur badrummet. Ser sig lite sporadiskt kring sin ungkarlslya medan han planerar kvällen och drar på sig den nystrukna skjortan. Efter att sista knappen är knäppt tar han en rökig whisky tillsammans med en cigarr och ser framför sig hur en tjej skall få sin perfekta dejt. Täckt av manlig arom och skäggstubb sliter han sig från vardagen för att ännu en gång ge det han gillar mest. Tillfredsställelse till kvinnan.

 

Nä men seriöst. Jag vill göra något nu


Kul

Gött käk med kantarellbeddad gösfilé o massa go dricka vad kan mer begära en fredagskväll. Avslutade med att bli lite uppraggad på krogen av en söt blondin. Behövdes på något vis ;)


Fick order

Inge alkohol idag. *asg* Jag gör nog som jag vill när jag vill o kanske ska ta ett glas bara för att trotsa lite. ;) Hon fick faktiskt en rejäl pöms-åtgärd i morse så jag känner att jag behöver belönas lite åsså.

Vill sova

Idag har inte mycket fungerat hittills. Musiken låter skit, texterna suger o pengarna rullar inte in. Å den där djävla Nokia till mobil skulle jag vilja kasta. Muppar sig rejält o prövar nu med att ominstallera men fungerar det inte åker skiten ut på blocklet.

 

Bild stulen från nätet

 


Detta fält måste fyllas i

Är nog en av de första som klottrar en cover med ronny o ragge. Vet inte varför jag lägger denna energi på en såpass dålig låt. Kanske vill lyfta upp den dit där den bör finnas...

 

Är bara bäst på d

 


Du bara du finns i mina tankar

Kan inte och vill inte skiljas från dig

Du har givit mig ett beroende av närhet

Om du inte känner dig trygg så finns jag här

Innerst inne är det något som du redan vet

Lika som att du håller mig varmt kär

 

Du bara du

 


Duktiga jag

Korka upp burken med den väldoftande olja som jag länge velat bruka. När väl den ljuva arom når näsan så finns det igen återvändo. Upphetsning mer än vilja, är nog rätt slogan för denna produkt och när man ser oljan sakta sippra in i första springan vet man att det e dax för lite hårt arbete. Efter en halvtimmes konstant smekande når man den punkt när allt känns så klart, den ljuva höjdpunkten på akten då man är lite småsvettig o nöjd. Nästintill pömsig. Kan inte vänta på nästa tillfälle o kommer säkerligen att drömma om denna gemensamma stund ett bra tag framöver

 

Puss påre Teakoljan


Snabbköpskassörskan

Vackrast i mellan Sverige.

Älvdalen sommar 2010

Pappa o dotter på nya pizza haket.
Första ölen på Dalgatan 118
Första grillningen nere vid stugan.
Sen blev det stadshotellet.
Med Stefan från Larz Kristerz o hans gäng
Slutade kroglivet vid 2 på Dalgatan 118 med som jag trodde var dalens sämsta gt men icke då. Var en bastu där inne o dansade en del så bildkvalitén är inte den bästa. ;)
Kanske lite onykter åsså
Efterkaka med Lisa hos Mona till ca fyrasnåret....
Dag 2 i Älvdalsparken
Dansa mig lite varm ;)
Först Boppers sen Refreshments. I lilla tältet öste Stefan
BajjaMajjor i trä. Va annars????
Lördag, strax efter 18. Slitna men ändå sååå glada. Dax för crusing uppe i byn
Mycke fina saker att titta på

Hemma igan

Helt slut efter en lång helg på Weels festivalen i Älvdalen. Nu blir d sova ut

Men hallåååå

Asså när jag var liten. Ja menar för flera veckor sen så träffa jag värsta tjejen. Hon va bara såååå... Asså jag vet inte om hon kommer att läsa d här Men guuuuuu Hon e bara fö gullig... Skulle jag som kille då va, bestämma, så skulle jag bara älska henne. Så är de
Puss L

Kram

Hon lyssnar inte på mig och jag hör inte vad hon säger

 

Försöker hålla henne intill men hennes närhet är borta

 

Skapad intrig som icke kan bli ogjord

 

letar jag blint efter det du kunde och kan ge


Kan jag vara kär?

Det skapas ett underligt sug inom mig bara efter ett par minuter efter hon har lämnat boet. Nästan som att det kommer bara av att hon går ut till köket. Blickarna trånar efter henne när hon rör sin vackra kropp i riktning från mig och jag har tappat räkningen på hur många filmer jag inte kunnat leva mig in i bara för att hon sitter bredvid. Försöker att lämna henne men frestelsen är för stor o kan inte slita mina tankar från alla stunder. Stunder som hon har givit mig ro, stunder som jag har varit fingerfärdig nog att höja henne högt upp i njutningens tecken. Jag delar all min kärlek o trygghet till denna person. Undermedvetet. Kan inte styra mig själv länge till....

 

Näh. Kan inte vara kärlek. Jag har min livs redan.

 

 


Bonga

Kul att min drink börjar få fotfäste rejält nu. Finns tydligen i hela mellansverige numera enligt säkra källor. Allt startade med att jag försökte ragga upp en söt bartender på HC i Sälen -06. Hon var dock professionell o jobbade så jag övertalade henne om att vi två skulle skapa en ny drink som skulle sälja som fan. Vi labbade o diskuterade fram efter min egen smak en syrlig äppeldrink som inte var för sötsliskig. Efter lite snack kom vi fram till att den skulle heta Bonga. 2 år senare blev jag faktiskt förvånad när jag såg att den fanns att köpa på Stureplan o nu tydligen lite överallt. Kul. Finns lite olika variationer men här kommer originalet:

  • 2cl Bacardi appel
  • 2cl appel sours
  • 5cl sour
  • 5cl Guanabanajuice

Skaka & Toppa med Fanta

Kommer inte glömma henne tack vare den fantastiskt fina blomman hon rita till mig på receptet.

*PUSS*

 

 


Alla utom lilla jag

Så känns det ibland men inte nu. Bara nyss och för en stund sedan och kanske lite senare men inte nu. Det är det som är viktigast har jag hört. Nuet. Sitter o filar på allt utom mina naglar. Hur elak ska jag vara? Kommer spriten ta slut i kväll? Varför är cirkeln oändlig när oändligheten inte är sluten? Varför förstår jag inte vad jag skriver? Många frågor o få svar....

 

Pausa lite bara faktiskt i musikdramatiken. Pööööös


Rogge

Fan va kul att komma ut o träffa lite gamla vänner ibland. Var hemma hos en "polare från förr" igår o snacka, spela musik o drack lite. Kul. Bulle hem efter två på natten för att ta emot ett nattligt besök som blev 2 stycken. :/ Hade lite planer men de kommer fler tillfällen att diskutera med tösen. Hon var nog lite för berusad åsså för att ens kunna prata... Hehe

 

Dax för nya tag o har nyss blandat en Margarita o värmt upp syntarna för att kunna skriva lite desperata kärleksballader om det omöjliga. Mute på nallen o hörlurar på, så kommer jag vara borta i musikens värld på obegränsad tid

 

PPS

 


Underbara

....dag! Lr?

Duktiga jag

Har nu blivit helt frisk o försöker att mjuka upp alla muskler som är skadade efter alla kramper o spänningar. Går bra. Hugger lite i ryggen nu bara. :)

  • Storhandlat
  • Tvättat
  • Diskat
  • Städat
  • Bankat

Efter att storhandlat fick jag givetvis viktfördela allt i 2 kassar annars hade jag nog rasat ihop ute på parkeringen men som d säger, använd musklerna så kommer d i form fortare. Ont gör d men fan va skönt att vara på benen igen.

 

 

BTW

Funderar på att flytta till en lya med egen tvättmaskin i. Tankarna har funnits ett tag men efter dagens stugbesök så.... Vad ska man säga... Någon av mina grannar hade lämnat sina trosor där

Fattar inte hur man kan strunta i att ta hand om sitt skit.

 


Sjuk sjuk sjuk

Ingen mat o sömn på flera dygn. Smärtor som inte går att dämpa. Sen kryddades det xtra med massa besvikelse o förbannelse igår.
Så vill ni bråka vet ni vem ni ska höra av er till

Inte lätt

...att vara singel o sjuk. Man e ju för envis o ska näst intill ligga på dödsbädden innan man ringer sin egen mor om hjälp. Har försökt att få en viss tös att hjälpa lite men efter några givna förslag o mess satt jag själv i bilen, på väg ner o handla åt henne. Vet inte vad som gick snett. Sitter nu ett dygn+ senare med en kall kebab som min favvopizzasnubbe levererat.(var varm när han kom med den) Han får en att bli lite gladare varje gång han ringer på dörren, berättar något roligt med lite småsnack som följd. Välbehövligt men konstigt att han kan liva upp mig mer än vad hon kan.... Omformulerar: Pizzaleverantören bryr sig mer än tösen?!?!?? Kan inte stämma. Har nog feberyra just nu.

 

Skulle bara säga att jag inte e frisk än

 


Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0