ASG

Hittade ett gammalt band till min kära gamla diktafon. Vilka galna idéer och hur kul hade vi inte när vi skåla mellan styckena. Sketakul att höra. Ingen ovanlighet att jag lyssnar tillbaka ett flertal år men detta var ett riktigt gammalt band. Har även rotat fram ett gammalt 4-kanalrs band men där blir det svårare att köra skiten. Har ju inte direkt en hemmaporta från åttitalet liggandes på hyllan. Om någon har ett kassettdeck liggande som kan tänkas vara över finns intresset från min sida. Får bygga om lite bara på tonhuvudet så kommer det fungera finfint.




SMS-inlägg

20110527697 (MMS)


Infinitas

Infinitas


Rolig dag

Sitter stilla med en kall i handen och funderar på varför en släkting till mig tror sig ha sagt något dumt. Kan man göra det till en person som utrycker sig själv som en åsna och som ofta missuppfattas? Min kära Qsse det e lugnt och även om du tror dig minnas att du lyckats med det så lita på att jag tar det som det kommer. Qsse btw. Va sketakul att äntligen få träffa en av de yngre i Västerås i helgen. Nu skall denna efterlängtade Q-träffen bli av. Det skall jag se till, om ingen annan orkar ta tag i det. Så se upp alla gamla och nya i släkten för här kommer en fulladdad Micke till sommaren.

 

Vänta… Nu tog jag detta i fel ordning. Det var en rolig dag på jobbet för att vissa saker börjat att trilla på plats. Att lära sig nya saker och anta nya utmaningar är en favvo- sak för min del. Nu skall tänderna sättas i ungköttet så blodet sprutar, helt enkelt.

 

Nu hoppar jag mellan massa saker så jag vet inte ens själv vad/ hur jag ska formulera mer


Surhet var det.

 

Fick två sms idag med samma påstående och mer förvånad blev jag när nyllet startades upp. Är det ”Den Misstänksamma Sura Kvinnodagen” idag? Jag kan enbart säga att jag inte har varit hundra %:ig den senaste tiden pga. vad jag skrivit tidigare och att jag lyckats komma igång med en fulltidare. Ledsen för det men jag ska försöka vara lite mer aktiv här.

 

Nä nu har jag inte mer tid till er slashasar… lol Klart jag har. Jag kommer tillbaka






Lång men mycket roande helg

Nu får man ta och varva ner för ytterligare en ny arbetsvecka.



SMS-inlägg

20110521651 (MMS)


SMS-inlägg

20110521650 (MMS)


SMS-inlägg

20110521648 (MMS)


Västerås idag

Heldag med nya personer att lära känna. Man ska väl passa på att springa runt lite och marknadsföra sig själv om man nu skall bli västmanlänning. Börjar med en smaskig lunch dock i Enköping men sen bär det av.

Ska jag orka bry mig???

Sitta knacka html när man kan sitta med ett glas vin på sin lediga tid.

JA JAG VET ATT BLOGGEN INTE FUNGERAR KORREKT!

Jag har vässat min pc med 2Tbit till och flashat lite saker som bios m.m och gårdagens operation på en stackars Volvo 940 slutade med utdömning av bilen. Hur man nu lyckats att köra sönder en B230 utan turbo… Lovar att jag skall lägga ner mer tid på er stackars läsare som får stå ut med detta dagligen. Har bara lite mycket just nu som ni kanske har förståelse för.

 

Älskar er alla



Sitter ledigt idag

Funderar på varför arbetsförmedlingen måste informera A-kassan så att de kan ge intyg till fackförbundet som i sin tur kan löneförhandla med Försäkringskannas handläggare så att jag till slut kan få ut en xtremt låg ersättning på en så pass kort period som en månad. Har suttit med telefon hela dagen, massa olika myndigheter och personer och som det ser ut finns det ingen vettig lösning. Alltid trevligt att slåss om småören som kostar oss skattebetalare 40 gånger mer. Varför betala dessa nötter som ska handlägga allt, med massa handläggningstid när man istället bara kan ge mig summan?

 


Om mycket som har hänt

Hon lekte med min pung


Efter en mycket smärtsam påskhelg blev jag helt enkelt tvingad av numera x:et att ta mig ner till akutmottagningen här i byn. Efter en grundlig genomgång, från allt till mycket mer, bla strippa en helt o sticka med nål på pungen, beslutade den unga och vackra läkaren att köra känseltest innan CT. Började med var hand på utsidan på låren och smekte mig sakta ner till fötterna för att sedan göra samma sak bakvänt på insidan. Menar på att hon inte hade behövt strippa mig helt för det. Lr? Nåja, CT:n visade på att något inte stod rätt till och en ambulans till Uppsala beställdes direkt samtidigt som jag fick smärtstillande, fetingspruta i skinkan o finger i rövva.

 

Allt började med ett anfall som kunde liknas med njurstensanfall och det uteslöts ganska snart på femtiden på eftermiddagen i Onebying. Klockan elva på kvällen hade ambulansen rullat in genom portarna i Uppsala och där kom mitt tredje anfall. Snacka om att det fick Uppsalas Akutläkare att sätta fart. Kanylen han inte ens bli varm innan första morfinet pumpades in direkt i blodet. Borta. :/

 

Kärlek lr?


Sudd o minns inget förutom den olidliga smärtan. 4 personer hjälpte mig från säng till stolsvåg (ca en halvmeter), när jag sneglade på klockan för uppenbarligen sista gången på ett tag. 01.30 cirkus. Tydligen hade jag släppt sekretessen för Lilla My. Enbart! Groggy, helt utslagen av smärtan och utan sömn på 48 timmar och jag tänker på att hon inte skall oroa sig utan får den info hon vill ha av mina läkare. Gulligt kanske

 

Måndag till torsdag kväll var jag borta helt. Morfin varannan timme och kunde inte skilja på vad som var verklighet lr drömmar. Vet nu i efterhand att Lill My kom o besökte mig på Onsdagen men i min dåvarande värld hade hon redan varit där ett antal gånger. Tordags natten tog jag mina första steg utanför salen och insåg med hög smärta, inte bara pysiskt, att jag låg på akutvårdsmottagningen. Fredagsförmiddagen insåg jag fler saker. Japanen jag skulle slå på käften för att han peta där jag hade mest ont, han var äkta och var min läkare där. Alla som låg där hade livshotande sjukdomar eller var döende. Den där snygga brunetten som jag delade säng med var en sköterska. Sängen lutar inte så mycket att jag kommer att trilla ner 70 våningar. M.m


Jag låg i dödens väntrum

 

Jag låg i dödens väntrum utan att fatta vad som hade hänt. Fick min första flytande föda och lite mer morfin och till Frdagslunchen fick jag vara så vänlig att bara åka hem. Snälla nog frågade d om jag bodde ensam. Den helgen var jag helt utslagen med enbart soppa i kroppen och ca 15 receptbelagda smärtstillande per dygn. Tog mig en vecka att kunna gå normalt, äta normalt, leva normalt, vara normal. I dagens läge så har jag börjat träna igen och startat på mitt nya arbete. Medicineringen för mina akut inflammerade och tydligt viktiga kroppsdelar är borta. De kunde inte finna orsaken till att jag lyckades skrapa på mig detta så jag har numera satt det som dåtid i mitt privata dokumentskåp i hjärnan.

 

Jag lever och är hundraprocentigt frisk!!!!!!!!!!

 


Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)
RSS 2.0