För och nackdelar

 Inte för att upprepa mig för mycket men fuck vad jag saknar att gå in i en stor mataffär, vända och vrida. Skapa veckans meny helt enkelt. Har anpassat mig och har gjort det online 2023. Viss förändring men man kan fortfarande välja, fundera och skapa. På en skärm dock men att få det hemkört, uppburet för trapporna är mer värd än förlusten.

 

 

 Nya tider. Nu ska jag skriva en lista till en nyanländ som knappt kan svenska, lämna ut mitt kort och kod för att enbart hoppas på det bästa. Att handla i en butik som man aldrig besökt, inte finns online och garanterat har mindre utbud är inte värsta. Kalla mig gammal, nojig eller fördomsfull. Känns inte rätt helt enkelt. Nu är valen få, om några men om det skulle fela så kommer kommunen uppleva hagel resten av året.

Trackback
Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)