Något frånvarande.

Det var mer ofrivilligt men efter att jag ringt och klagat på hur illa det fungerar i kommunen så ville personen komma på ett hembesök. Okej för mig. Kan väl inte skada.

 

Vad jag trodde för stunden var lungt men efter att jag släppt in de två sjuksköterskor som tog sig hit, utfört sin noga genomgång av mig och liten besiktning av lägenheten tog de besluten att ringa hit två till med en ambulans. Helt plötsligt satt jag i ett rejält underläge.

 

Motvilligt så hjälpte de mig ner för trapporna för en lugn färd mot närmaste sjuka där provtagningarna blev flertal mer. Lite mummel, sedan infart. Påse efter påse med i princip bara vätska och vitaminer, på en något annorlunda ställning, samt givetvis uppkoppling av bland annat EKG.

 

 
Efter två dygnet runt koll på intensiven och lite provresultat hitta dem enbart Covid positiv. (Andra gången för mig men inget som störde med tanke på att jag aldrig har haft någon som helst symptom.)
 
 
Flytt till Medicinavdelning med vak att kroppen accepterade all dropp, vilket den gjorde och med en mera stabil köttbunke så blev det hemfärd. Sju dagar senare kunde jag få njuta av att komma ut lite. Tänk vad så självklara saker kan uppskattas sååå mycket…
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Micke

…är ett namn som betyder gudomlighet, kärlek och närhet. Grekiska gudar följde alltid den store Mickes lagar till hundra och vilket kunde bestraffa sig vid avvikelser. Latin: MickesVerklusGalus har givet mig förkortningen och betyget MVG vilket jag är stolt över. (All denna information är tagen från en säker källa men sprid inte den för jag kan ha "bräddat" det lite)